Dnevni horoskop za 25.10.2020.

0

Ovan


Nepovoljan Mjesečev položaj neće umanjiti vaše dobro raspoloženje i ljubaznost. Međutim, kada je ljubav u pitanju, nećete se previše iskazati. Nemojte partneru previše zanovijetati, jer ćete i sebi i njemu pokvariti dan. Tokom večeri poželjećete malo više mira i tišine, ali će vas uznemiravati telefonski pozivi.

Bik


Mnogi će hvaliti vaše kulinarske vještine, od ukućana pa do gostiju. Energije ćete imati napretek, ali ne trošite je na iskopavanje prošlosti koja je odavno iza vas. Psihički umor će vas upozoriti da treba da više mislite na sebe. Možda ćete odgoditi planirana viđanja ili izlet te se radije odmarati u miru svog doma.

Blizanci


Krasiće vas pokretljivost, a komunikativnost i druželjubivost činiće vas zadovoljnima. Životnu radost crpićete u druženju. Ako ste u vezi, ljubav će procvjetati. Ako još niste upoznali partnerove roditelje i to bi se danas moglo dogoditi. Imaćete tremu, ali sve će proteći kako treba.

Rak


Ako se nađete između posvađanih strana, posebno partnera i porodice, dobro razmislite kako ćete se postaviti. Možda je bolje da njima ostavite da raspravu privedu kraju. Izbjegavajte večernja okupljanja, izlaske na bučna mjesta i udvaranje nametljivih pojedinaca. Priklonite se porodici, uživajte u nedjeljnoj trpezi, ali bez pretjerivanja.

Lav


U prvom dijelu dana posvetićete se obavezama, dok ćete u drugom biti zaokupljeni hobijima ili ga provesti u društvu bliskih ljudi. Telefon će vam učestalo zvoniti. Slobodne očekuje emocionalni preporod pa je moguće novo poznanstvo ili romantična ljubavna avantura.

Djevica


Obnovićete staro prijateljstvo, dok će vas odnos s partnerom podstaknuti da razmislite o sebi i svojim očekivanjima. Srdačnost u nastupu priskrbiće vam tuđe simpatije pa ćete prijateljske odnose ostvarivati s lakoćom. Posvetite se sebi i omiljenim aktivnostima, a posebno hobijima i zadacima kreativnog karaktera.

Vaga


Bićete među najaktivnijima i najzaposlenijima. Napravićete razmještaj u svom domu, a drugi će se diviti vašoj kreativnosti i inspiraciji. Odnosi s prijateljima i voljenima biće svijetla tačka. Njihovi postupci pokazaće vam koliko im mnogo značite.

Škorpija


Iako ste druželjubivi, s vremena na vrijeme trebate mir da se odmorite od vanjskog svijeta. Neki će se povući u tišinu s omiljenom knjigom u ruci, a drugi krenuti u prirodu. Nećete biti previše raspoloženi za druženje pa nećete biti oduševljeni dolaskom gostiju. Danas bi vam najbolje odgovaralo da vas svi ostave na miru.

Strijelac


Okružićete se optimističnim ljudima, a odlascima na kućne zabave ispunjavaćete slobodno vrijeme. Dan će proteći u veselom raspoloženju. Uživaćete u dobroj hrani, ali i u odličnom raspoloženju ukućana. Djeca će vas ugodno iznenaditi svojim napretkom.

Jarac


Za bolje raspoloženje treba vam pozitivan stav prema životu i popratnim teškoćama. Manje se brinite o onome što je bilo i osluhnite potrebe svog tijela. Ako imate potrebu za dužim odmorom, ne pretjerujte s kućnim poslovima. Za porodičnim stolom moglo bi doći do prepirke – popustite starijoj osobi, čak iako nije u pravu.

Vodolija


Uzbuđenja vam neće nedostajati. Nazovite rođake s kojima se dugo niste čuli i dogovorite izlazak s prijateljima. Ako ste u nekoga zaljubljeni, a ne znate kako mu privući pažnju, pošaljite poziv na kafu. Možda reakcija bude baš onakva kakvu ste i očekivali.

Ribe


Posvetićete se sebi i u tome uživati. Lagana fizička aktivnost, šetnja ili vožnja biciklom otkloniće posljedice stresa. Ako vam dolaze gosti, dobra zabava je zagarantovana, iako će neko u društvu biti loše raspoložen i pokušavati započeti svađu ili prepirku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info