Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Dobra poslovna ponuda ili prijedlog mogu doći u prvom dijelu sedmice do vas. Doduše, ne očekujte razvoj situacije i realizaciju brzo, ovdje će biti potrebno dosta dogovora i usaglašavanja da bi se cijela priča pokrenula.

Sunce u vašem polju komunikacije sada vam otvara kontakte sa onima koji bi se kroz vrijeme mogli pokazati kao dobri poslovni partneri. Drugi dio sedmice donosi više nesporazuma, nerazumijevanja i teške priče pa i odlaganje dogovora ili situacija, papiroloških pitanja koja su vam važna.

Ljubav. Još par dana je Venera kod vas, prije nego što pređe u znak Vage. Ukoliko ste imali sreće i splet lijepih okolnosti, donijela vam je u prethodnom periodu simpatiju, neke fine događaje, privukla je emotivne priče u vaš život i sada ih možete razvijati nadalje.

Zauzete Djevice, vaše dobro raspoloženje i neka fina energija, koju sada posedujete, i te kako može uticati na stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom i poboljšanje vaše komunikacije.

Koristite olakšane okolnosti koje imate, jer neće trajati još dugo. Ne vraćajte se na stare priče i stara pitanja za koja znate da mogu poremetiti odnos sa partnerom.

Hrana. Vaša ishrana, u ovoj sedmici, u potpunosti će zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti jako promjenjivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. U drugom dijelu sedmice neka vaši obroci budu lagani i više se baziraju na povrću.

Novac. Prilično ste stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje. Moguće pojačanje hroničnih tegoba.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info