Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. U prvom dijelu sedmice ćete pokušavati da jurite i, naravno, napravićete gomilu grešaka i propusta. E u drugom dijelu sedmice ćete pokušavati da to ispravite, a to baš i neće biti lagan posao.

Takođe, jedna ponuda i to prilično ozbiljna i povoljna po vas dolazi, ali da biste napravili konkretan dogovor, morate se istinski potruditi i uložiti mnogo strpljenja. U suštini, ova sedmica vas „tjera“ da ispravite greške, da se potrudite više nego ikada do sada, ali isto tako obećava i nagrade koje će uskoro biti pokrenute.

Ljubav. Dobar odnos i Venere i Marsa prema vašem, ali i partnerskom znaku daje mogućnost da kroz jačanje strasti „ispeglate“ neke sitne nesporazume kojih može biti u većoj mjeri u ovoj sedmici.

Oko nekih situacija ćete se „kačiti“, možda će vam biti teško da se dogovorite, ali sve će to nekako otići u drugi plan kada vruće i strasne varnice pokrenu već pomalo zaboravljenu hemiju između vas dvoje.

Slobodni Blizanci, Venera se seli u vaše polje ljubavi i zabave – pa gdje ćete bolji period da se dobro provedete, flertujete i osvojite nečije srce? A možda se neki od vas okrenu i ka prošlosti.

Hrana. Nešto ste malo nakraj srca i nervozni ove sedmice pa je i te kako moguće da ćete češće nego inače posezati za brzom hranom ili konzumirati grickalice u većoj mjeri. Ako ništa drugo, makar uzimajte više tečnosti, naročito čajeva – od peršuna, maslačka ili kukuruzne svile.

Novac. Teret pravilnog baratanja finansijama i čupanja iz troškova i dugova biće potežak za vas u ovoj sedmici.

Zdravlje. Moguća problematika sa kožom, pijeskom u bubrezima, urogenitalnim traktom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info