Bik: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Što se poslovne stabilnosti tiče, tu je situacija prilično korektna i vjerovatno je da će se tako nastaviti i nadalje. Što se tiče odnosa onima sa kojima sarađujete – pa, tu već može biti nervoze i tenzije, naročito u drugom dijelu sedmice.

Postojaće prilično zahtjevne situacije, neki odnosi mogu biti uzdrmani, možda ćete imati tešku i zahtjevnu klijentelu, ali opet, generalno gledano, sve vi ovo rješavate na jedan fin, pametan način. Vodite računa samo da nešto ne zabrljate oko papira, novca ili hartija od vrijednosti.

Ljubav. U partnerskim odnosima je čas solidno stanje, čas baš i ne. Hoće u ovoj sedmici biti pokoji nervozni momenat – možda zbog pojačane sumnje i ljubomore, možda zbog nervoze koja je opšteprisutna u ovom periodu…

Ipak, nervozni momenti će doći i proći, a vaš odnos će neoštećen nastaviti dalje. Stvari koje eventualno krijete jedno od drugog mogu donijeti pometnju, zato budite otvoreni i sve će funkcionisati mnogo lakše.

Slobodni Bikovi, ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada ima šansu za nastavak. Stvari napreduju polako, ali sigurno.

Hrana. Pun Mjesec je u vašem znaku ove sedmice, što nekima od vas može donijeti da se vratite na stare, hedonističke navike i zaboravite sve ono oko čega ste se trudili. U svakom slučaju, porast apetita će biti više nego evidentan. Pokušajte da ga držite pod kontrolom.

Novac. Ne može se reći da ste zadovoljni primanjima, a i troškovi su se nešto pojačali.

Zdravlje. Mogući sitni problemi sa sinusima, ušima, kožom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info