MANGO: 5 najmodernijih suknji ove jeseni

0

Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama, a ako vam je cilj da i ove jesenje sezone izgledate moderno, privlačno i istinski fantastično, birajte jednu (ili čak svih pet) od sljedećih MANGO suknji.

Dezenirana plisirana suknja


Plisirana suknja već je par sezona apsolutni hit, a ove jeseni možete birati midi plisiranu suknju koja je obogaćena nekom vrstom dezena. Kako je karirani dezen ultra popularan tokom jesenje sezone, jedna od opcija je i plisirana suknja koja je ukrašena njim.

Odlična za mnogobrojne prilike, plisiranu suknju sa kariranim dezenom možete nositi od jutra do večeri, a posebno kada je riječ o modelima koji sežu do pola lista ili duže – upravo ova dužina vam dozvoljava da je nosite u svim prilikama. Kada je riječ o kombinovanju, bilo bi poželjno da karairanu plisiranu suknju kombinujete sa jednobojnim komadima garderobe, kako bi onda što više došla do izražaja te kako biste dobili veoma skladno modno izdanje.

Teksas suknja


Vjerovatno ste već ove jesenje sezone nosile teksas jaknu i sigurno niste pogriješile – ona je trend koji nikada ne prolazi, a idealna je za sve neobavezne prilike. Ali, šta je sa teksas suknjom? Znate li da je ona jedan od jesenjih hitova? Da, teksas suknja trenutno je u vrhu liste popularnih komada garderobe, a i MANGO nas je obradovao svijetlom teksas suknjom okovka kroja koja se kopča s prednje strane.

Odlična je za mnogobrojne prilike, a s obzirom na to da je riječ o svijetlom teksasu, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim bojama. Jedinu zamjerku imamo na porub ove suknje, jer je zbog toga ne možete nositi u svim prilikama, ali je možete odlično iskombinovati sa patikama, gležnjericama, majicama ili rolkama.

Suknja u najpopularnijoj boji


Možete je voljeti ili ne, ali činjenica je da nam ova boja svake jesenje sezone dolazi u prvi plan. Izuzetak nije ni ova jesen te je bordo ultra popularna boja, a našla je svoj put do mnogobrojih komada garderoba pa i suknji. MANGO nas je obradovao ovom bordo suknjom rebrastog dezena, a koju možemo nositi u mnogobrojnim prilikama.

Ono što je ovdje odlično je to što je bordo neutralna boja te se može reći i da je zamijenila crnu pa, samim tim, kombinacije s ovom bojom su zaista mnogobrojne. Naravno, sve u zavisnosti od toga u kojoj prilici ovu suknju želiete da nosite, komibnovati je možete sa raznim modelima bluza, majica i džempera te joj dodati gležnjerice sa blok petom, čarapa čizmice ili pak klasične salonke.

Suknja sa životinjskim uzorkom


Ljubiteljke životinjskog uzorka, ovo je vaša jesen! Upravo pomenuti uzorak ponovo je apsolutni hit, možete ga pronaći na svim komadima garderobe, uključujući i asesoare, a rijetko koja trend seterka i dama koja prati trendove nema bar jedan komad garderobe sa ovim uzorkom ove jeseni. Samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone jeste i da birate ovu prekrasnu MANGO suknju.

Veoma moderan i privlačan A kroj odličan je za sve prilike, a vi samo obratite pažnju na sljedeće: ukoliko birate suknju sa životinjskim uzorkom, neka to bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije. U suprotnom, može se desiti da izgledate pomalo kičasto, a to vam sigurno nije cilj.

Suknja sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom ili sa nešto više podignutim strukom (kada je riječ o haljinama) odlična su opcija za nešto niže dame i za dame sa oblinama. Zašto? Prvima mogu pomoći da vizuelno izgledaju više, a drugima da zamaskiraju problematično područje te da vizuelno izgledaju vitkije. Upravo takva je i ova MANGO suknja, koja ima još jedan adut.

Pitate se koji? Geometrijski dezen. Da, upravo ovaj dezen je tako dobar, posebno ako imate nešto jače obline, jer se pažnja posmatrača ne zadržava samo na jednom dijelu, imajući u vidu kako je sam dezen veoma raskošan i razigran. Imajući u vidu kako je riječ o suknji A kroja, taj efekat je još i bolji te je upravo ovo suknja koja nam je i najljepša iz trenutne MANGO ponude.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info