Oktobar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Željele biste modernu frizuru koja će vam u svakom pogledu dobro stajati? Na pravom ste mjestu! Neka vam sljedećih deset služe kao inspiracija za novu posjetu frizeru.

Zaobljeni paž


Apsolutno jedna od najpopularnijih frizura svih vremena, zaobljeni paž je i ovog mjeseca u samom vrhu popularnosti. Moderna i jednostavna za održavanje, ova frizura dodatno dolazi u prvi plan pomoću raskošnih nijansi kestena.

Moderni pixie


Klasična pixie frizura obično je stil koji je veoma kratak, ali ove sezone i ona je podignuta na jedan viši nivo: nešto je duža nego uobičajeno, a volumen na vrhu čini je veoma modernom i ultra privlačnom.

Asimetrične šiške


Ukoliko volite kratku kosu tj. ukoliko planirate da imate nešto kraću frizuru, zaista nema straha da će ona izgledati neupečatljivo – možete dobiti više stilova i sa kratkom kosom, a ova kratka frizura sa asimetričnim šiškama jedna je od najmodernijih ove sezone.

Fantastični volumen


Privlačne šiške stvaraju laskavi okvir za volumen kod ove paž frizure koja je istovremeno i klasična i šarmantna. Idealna za sve prilike, boja ove frizure je upravo ono što i odgovara ovoj sezoni: nježna, prirodna i veoma privlačna.

Vatrene kovrdže


Ah, kovrdžava kosa! Često neukrotiva i veoma veliki broj žena poželi da ima ravnu kosu. Da, znamo, desilo se i nama, ali ono što će vas sigurno dovesti u centar pažnje, ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu, sigurno su vatrene kovrdže koje izgledaju veoma moderno i raskošno.

Povratak osamdesetih


Izražajne nijanse svijetle karamel boje definisane su pomoću krupnijih talasa koji stvaraju moderniju verziju glamurozne frizure osamdesetih godina prošlog vijeka.

Savršeno elegantna


Ukoliko imate dugu kosu, samo jedan od načina da dobijete veoma elegantnu frizuru jeste da kosu pokupite u nešto nižu punđu te da je ukrasite pomoću asesoara. Mašna, bilo crna ili u nekoj vatrenijoj boji, dodatno će ovaj stil učiniti atraktivnijim.

Brza frizura


Kosa vezana u rep smatra se veoma brzom frizurom koju možete napraviti za dvije sekunde. Međutim, za ovaj stil ćete morati ipak izdvojiti malo više vremena, ali i dalje je možete veoma brzo napraviti. Krajnji efekat je veoma moderan, raskošan i privlačan stil.

Volumen


Volumen ne mora uvijek biti na vrhu! Štaviše, poželjno je da on bude i sa strana, jer na taj način dolazi do stvaranja prekrasne frizure koja nježno uokviruje lice. Bočne šiške samo su dodatni plus, jer cjelokupan stil čine pomalo misterioznim, ali veoma privlačnim.

Pletenica


Ona je vanvremenski stil koji se može nazvati i kameleon frizurom – zaista, možete je napraviti na tako mnogo načina (naravno, najbolje će vam stajati ukoliko imate dugu kosu), a ovaj stil sa dvije pletenice, koje se na kraju vežu u rep, ultra je popularan i veoma privlačan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info