m:tel Playground – mjesto za nove izazove

0

Početkom marta ove godine, kompanija m:tel pokrenula je svoj drugi IoT izazov u okviru programa Playground.

I ovogodišnji izazov predstavljen je kao edukativno-takmičarski program, a namijenjen je tehnološkoj zajednici Bosne i Hercegovine, odnosno developerima, inženjerima i svima onima koji se bave IoT tehnologijom. Tema ovogodišnjeg Playground izazova vezana je za rješenja iz oblasti energetske efikasnosti, a timovi, koji su krajem maja uspješno zakoračili u drugi krug programa, vrijedno rade na izradi i unapređenju svojih ideja. Putem edukativnih sesija i mentorstva, pomažu im u tome m:tel stručnjaci iz oblasti IoT-ja kao i spoljni saradnici koji imaju bogato iskustvo kada su u pitanju startapi i moderna i inovativna tehnološka rješenja.

Pored timova koji se takmiče za jednu od glavnih nagrada ovogodišnjeg IoT izazova, m:tel Playground, putem redovnih predavanja, tj. meetup događaja,  otvoren je i za sve ostale aktivne i inovativne osobe kojie imaju ideje i želju da pokrenu sopstvene startape.

Budući da je ovogodišnji Playground program, kao i većina planiranih aktivnosti, usljed pandemije izazvane korona virusom, morao biti preseljen na onlajn platforme, tako se i meetup događaji od aprila 2020. godine redovno održavaju putem ZOOM-a. Gosti predavači dolaze iz različitih branši, ali svima je zajedničko da su uspješni I imaju bogato iskustvo koje su spremni da podijele sa drugima.

Kako bi svima omogućili pristup ovim korisnim predavanjima, snimke smo postavili I na m:tel Facebook stranici, te ukoliko ste propoustili neko od prethodnih predavanja, uvijek možete da im se vratite i ponovo poslušate.

Predavanja su besplatna i dostupna svima, zato iskoristite vrijeme na najbolji način, počastite se znanjem i pripremite za neke nove izazove.

A večeras, 20.10.2020. godine od 20.00 časova ne propustite meetup druženje sa Bogdanom Savkovićem. Detaljnije informacije o pristupu i temama pronađite na linku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info