Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Teško se sami sa sobom dogovarate, a kamoli sa drugima. Možete vi sebe da natjerate i na dogovor i na pokret i na to da budete vrijedni i ažurni, ali sve to radite nekako polovično, na mišiće i oni sa kojima sarađujete to vide.

Umaraju vas neke situacije koje se ponavljaju, bilo da morate da ispravljate svoje ili tuđe greške, bilo da morate da se bakćete stvarima i pitanjima za koja ste mislili da ste ih već završili. U vaše polje karijere ulazi Sunce – vrijeme vam je da se pokrenete i angažujete više, koliko god da truda to od vas sada zahtijeva.

Ljubav. Mirno, pa možda i previše mirno. Doduše, spolja je mirno – u vama je i dalje nemirno more pitanja i preispitivanja, kočnica i blokada, čekanja (šta čekate to valjda vi znate). Sa partnerom će sve funkcionisati, ali na kašičicu.

I uglavnom oko onih svakodnevnih, realnih i praktičnih stvari. Suštinski, ne izgleda ovo toliko loše, ali moglo bi da bude neuporedivo bolje. Ali očigledno još mnogo stvari mora da se složi u vama i dođe na svoje mjesto da bi se to dogodilo.

Slobodne Vodolije, komunikacije sa suprotnim polom vam ne manjka. Ali pravih dešavanja je jako malo. Možda nešto jače u drugom dijelu sedmice.

Hrana. Kako otpočnete ovu sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedjeljka navalite na hranu, naročito na slatkiše, nećete moći nikako da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umjereno i kroz principe zdrave ishrane, tako ćete funkcionisati i dalje.

Novac. Finansijska situacija je solidna, a postoji prostor i za više priliva.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro, ali ste mnogo statični i to vas nervira.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info