Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Jedino što je u ovoj sedmici zaista dobro jeste što više nećete gubiti vrijeme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Umjećete da se fokusirate na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi način. Da ćete imati distrakcija sa strane – ma hoćete.

Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići. Što se dogovora svake vrste tiče, koliko god oni bili dobri, u svakom od njih postojaće nešto što vam baš i ne odgovara, ali što trenutno morate prihvatiti da biste nastavili dalje.

Ljubav. Ništa od vaših želja i potreba u ovom periodu nije zadovoljeno. Možete imati stabilnost, harmoniju i mir samo ako ste spremni da se zadovoljite mrvicama, da uživate u malim stvarima i da realno i praktično hodite uz partnera pored sebe.

Ako svedete svoja očekivanja na razumnu mjeru i prihvatite da je situacija sada takva kakva je, relativno mirno ćete proći kroz ovaj period. Okrenite se poslu – to će vam pomagati da skrenete svoje misli na drugu stranu.

Slobodne Vage, namjere i potrebe prema osobi koja vas privlači sada samo djelimično ostvarujete. Još nije vrijeme da zasijate onako kako vi umijete.

Hrana. “Zdravlje na usta ulazi”, ne kaže se to bez razloga, znate li to? Svoj imunitet, ali i generalno stanje organizma, možete poboljšati unosom svježeg voća i povrća, ribom. Dosta salata, a prijaće vam i čajevi, naročito od kamilice i nane.

Novac. Ozbiljno razmišljate o uzimanju nekog kredita ili pozajmice.

Zdravlje. Niste sjajno, ali ste bolje nego ranije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info