Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. I opet ste u onoj situaciji – ogromni planovi i želje, malo ili polovično ispunjenje. Ali dobro, makar tog ispunjenja i realizacije u ovoj sedmici ima. Štagod da budete dobili (a dobićete) biće manje od onog što ste očekivali, ali će vam ipak donijeti satisfakciju.

S druge strane, neke osobe vas jako nerviraju, jer ste svjesni da rade protiv vas ili da vas ogovaraju. Budite iznad ovih situacija, ne uplićite se u razračunavanja – vaš rad sada govori više nego dovoljno u vašu korist. Ne nervirajte se zbog gluposti i sitnica.

Ljubav. Iako su neke situacije sa partnerom sada olakšane, ipak ne možemo reći da ste vas dvoje svoj odnos doveli u stabilnost i harmoniju. Funkcionišete jedan dan baš, baš fino, a u drugom danu baš i ne.

Veliki je problem u tome što ste vi skloni da se drndate za svaku sitnicu, a što partner tako lijepo umije da se tvrdoglavi i tjera vam inat. Na ovakav način, vaš odnos će nastaviti da klacka. Pokušajte da voljenoj osobi, i pored svih vaših sumnji i nedoumica, ipak pokažete koliko vam je stalo do nje.

Slobodni Strijelci, imate neku sitnu zanimaciju i flertovanje. Za sada je to sve samo simpatično i prija vam.

Hrana. Krvnu sliku, koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito špinata. Izbjegavajte prazne kalorije kroz slatkiše i grickalice.

Novac. Blaga finansijska stabilizacija u ovoj sedmici.

Zdravlje. Prijalo bi vam da se pokrenete, da šetate ili krenete na rekreaciju. Stariji – problemi sa leđima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info