Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Vaša nestrpljivost se pojačava, ali uporedo sa tim imate osjećaj da se realizacija svega što vam je bitno usporava. To je samo vaše gledište – stvari idu vrlo korektnom brzinom, a to što se vama žuri – e, to je negdje već vaš problem.

Obratite pažnju na svoje riječi i postupke, naročito u dogovorima i to najviše tokom drugog dijela sedmice – ne dozvolite da vam ego, tvrdoglavost i inat pokvare neke prilike koje se mogu i te kako otvoriti pred vama. Više pažnje posvetite sitnim detaljima u svakodnevnim obavezama.

Ljubav. Ulaskom Sunca u vaš znak, dižete se i dobijate novu energiju. Međutim, trenutno to ipak nije dovoljno da biste bili u potpunosti “svoji”. I dalje kod vas postoji pritajeno nezadovoljstvo svim situacijama, ne samo partnerskim odnosima.

A ti partnerski odnosi čak u ovoj sedmici neće funkcionisati loše. Jedini je problem u tome da što god da dobijate od strane voljene osobe, neće vam biti dovoljno. Možete da funkcionišete bez problema, ali sve je to za vaš ukus premalo i ne donosi vam potpuno ispunjenje.

Slobodne Škorpije, komunikacija sa osobom koja vas interesuje se poboljšava, ali ste još daleko od konkretnih dešavanja.

Hrana. U ovoj sedmici izbacite iz jelovnika previše masnu hranu, više se okrećite ka namirnicama koje su kuvane, barene, spremane na pari. Izbjegavajte prženo, pohovano, teške i premasne sosove. Potrebni su vam i cvekla, brokula, špinat, zelena salata, kao i više citrusa, naročito limuna.

Novac. Korektna situacija.

Zdravlje. Bolje ćete se osjećati, ali je to daleko od odličnog. Skloni ste povredama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info