Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Pa, prilično korektna poslovna situacija tokom ove sedmice. Biće tu nekih situacija koje će vam dati zeleno svjetlo da polako pokrećete svoje planove (nažalost, mora polako – sada ne može brzo nikako), možda i da poboljšate svoje poslovne pozicije ili ih makar učvrstite.

Prepreke, sa kojima se budete suočavali, uglavnom će vam donositi samo kratkotrajan zastoj, jer ih rješavate bilo sami, bilo uz pomoć onih koji su vam skloni i koji vas podržavaju. Malo papiroloških problema, ali ništa strašno.

Ljubav. Ako ste slobodni, neko definitivno jeste tu ko vas intrigira i ko pokazuje prilično ozbiljne namjere da vam uđe pod kožu. Vi jeste zainteresovani, ali kao da vam je potreban podstrek, savjet od strane prijatelja kako da se postavite i šta da uradite u ovoj situaciji.

Moguće je da ste neodlučni zato što vas ova osoba podsjeća na neku situaciju ili neku osobu iz prošlosti pa možda strahujete od ponovljenih, loših iskustava. U svakom slučaju, ova osoba vrijedi truda i postoje šanse da se priča razvija nadalje.

Zauzete Ribe, više lijepog, manje lošeg u ovoj sedmici. Uživajte sa partnerom, a na sitnice ne obraćajte pažnju.

Hrana. Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu, na hranu koja se priprema na pari. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.

Novac. Ovdje vam situacija trenutno nije sjajna, najprije zbog troškova koji su i dalje pojačani.

Zdravlje. Upale, infekcije, problemi sa uro-genitalnim traktom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info