Rak: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Nema mnogo prostora za neke baš značajne promjene u poslovnom segmentu. Bar ne one koje bi vama išle naruku. Promjene se dešavaju tamo gdje ih ne očekujete i gdje vam to ne odgovara – u komunikaciji sa saradnicima, koja ispočetka krene fino, a onda iskoče problemi.

Takođe, u dogovorima i papirologiji, gdje uvijek ispadne da vam fali još jedan papir i još jedna dozvola. Rakovima koji se bave privatnim biznisom stoji jedna naporna sedmica, prepunjena obavezama i papirološkim pitanjima.

Ljubav. Venera u vašem polju komunikacije radi za vas – daje vam lijepu i slatku riječ, daje vam nježan i topao postupak, daje vam one fine sitnice koje mogu dodatno povezati partnera i vas.

Uključite sve ovo i strast, a ne uključujte racio, ne uključujte more pitanja koja vam se vrzmaju po glavi – ima vremena za njih i za odgovore koji su vam potrebni. Sada pokušajte samo da uživate u svakom danu, u svakom momentu.

Slobodni Rakovi, ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Ima ovdje prostora i za simpatije i za emocije, za nove i stare ljude.

Hrana. Južno voće vam prija u ovim danima, naročito citrusi. Što se tiče domaćih voćki, ne preskačite jabuke i kruške. Što se obroka tiče, on bi trebalo da budu nešto kaloričniji nego inače, jer će vam u ovom periodu trebati dosta energije, ali ne praznih kalorija.

Novac. Dosta novca odlazi na kuću i troškove vezane za ukućane.

Zdravlje. Solidna sedmica po pitanju zdravlja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info