Lav: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Na jedvite jade možete izvući neki dogovor ili pokrenuti poslovnu priču i to u prvoj polovini sedmice. Ne može se reći da ćete diktirati uslove, ali ipak vodu možete obrnuti na svoju vodenicu. Sve što bude dolazilo u drugom dijelu sedmice pod velikim je znakom pitanja i moguće je da vam neće odgovarati.

Sad, da li ćete prihvatiti i ove nepovoljne uslove ili ne, zavisi od toga koliko vam je ovaj dogovor neophodan. Ono što je pozitivno – na dnevnoj bazi ćete lakše funkcionisati i imati korektniji odnos sa kolegama.

Ljubav. S jedne strane gledano, izgleda kao da se partner i vi polako približavate jedno drugom. Međutim, s druge strane posmatrano i dalje se osjeća neka čudna atmosfera, kao da ispod površine mnogo toga ključa i stoji neizrečeno.

Gurajte na onu stranu koja funkcioniše – povezujte se kroz riječ, kroz strast. Sva pitanja i nedoumice ostavite za neki drugi put. Partner se trudi, potrebno je da se potrudite i vi i promijenite nešto kod sebe.

Slobodni Lavovi, u ovoj se sedmici mogu pokrenuti događaji koji vas korak po korak približavaju osobi koju želite. Mali su to koraci, ali je svaki od njih vrlo značajan.

Hrana. Nemojte da se ove sedmice zatvorite u četiri zida i da slobodno vrijeme samo koristite za samosažalijevanje i pretovaranje hranom. Ne sporimo da vam je potrebno da obnovite svoju energiju, koja je bila u popriličnom padu, ali morate da budete umjereniji. Više ribe, voća, povrća – slatkiše i tešku hranu obavezno preskačite.

Novac. Troškovi su nešto veći, ali prilivi ipak dolaze.

Zdravlje. Bilo bi dobro da se više odmarate i pravilnije hranite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info