Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Poslovno ovo može biti sasvim korektan i solidan period. Jarčevi će moći da se pohvale uglavnom uspješnim funkcionisanjem na dnevnoj bazi, korektnim dogovorima i funkcionisanjem sa drugima.

Tenzija, koja je možda postojala sa nadređenima, polako popušta i sada se može pronaći zajednički jezik. Neke dobre šanse i prijedlozi vam dolaze pa dobro razmislite o onome što vam se nudi, jer izgleda kao da bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period.

Ljubav. Realno gledano, situacija u vašim emotivnim partnerstvima u ovoj sedmici nije nimalo loša. Ne može se reći da sada sve puca od ljubavi, strasti, harmonije i mora zajedničkih opuštenih momenata, ali je dobro.

Uglavnom uspijevate da se ukopčate, da imate kvalitetnu komunikaciju, da se dogovarate oko svega što vam je kao paru bitno. Biće tu i nekih finih momentića – koristite ih i uživajte u njima. Kod nestabilnih parova – tenzija pred kraj sedmice.

Slobodni Jarčevi, vama sada baš može da bude lijepo. Nadamo se da ste sklonili svoje barikade i da osoba kojoj ste zanimljivi može više da vam priđe.

Hrana. Iako smatrate da ste u potpunosti dobro, evidentno je da vam je potrebno više vitamina u ishrani. Ulazite u period kada imunitet može postati problem pa pokušajte da to na vrijeme preduprijedite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i mrkve je dobitna po vas!

Novac. Finansijske prilike u ovoj sedmici uglavnom idu u vašu korist.

Zdravlje. Hronična problematika je i dalje prilično izražena. Problemi sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info