Djevica: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Umjećete da prepoznate i prave prilike i prave dogovore i prave ljude. Vaša intuicija vas vodi na pravu stranu – slušajte je. Ipak, pored intuicije sada je kod vas prisutan i faktor sreće i pozitivnih dešavanja, situacija koje vam same dolaze u život bez da ste ih prizivali ili im se nadali.

Ne može se reći da ćete kroz ovu sedmicu proći savršeno – vidi se, nažalost, da ćete sve završavati u posljednjem trenutku i vjerovatno iz drugog pokušaja, ali ipak je pred vama dobar i stabilan poslovni period.

Ljubav. Prvo za slobodne Djevice topao savjet – prekinite da se bavite prošlošću, jer od tog posla nema ništa. Džaba ulažete trud, a ako nešto i dobijete, vrlo brzo ćete shvatiti da ste samo uhvatili maglu, ništa više.

Vi i te kako imate šanse da nove ljude pustite u svoj život pa prekinite da gledate preko ramena i pogledajte ko je ispred vas. Uživajte, jer ovo je vaše vrijeme da privučete prave ljude i prave priče.

Djevice koje su zauzete – sve je između partnera i vas u redu. Jeste, imate vi neke svoje ispade, ali stvari su ipak pod kontrolom. Jedino što vam se ne savjetuje jeste da bilo šta brljate sa strane.

Hrana. Potrebna vam je hrana sa više biljnih vlakana, koja će pomoći da u ovoj sedmici vaš želudac i crijeva funkcionišu korektno. Da biste poboljšali imunitet, obavezno unosite više citrusa, a preporučuje vam se i više konzumiranja čajeva – od peršuna, koprive, matičnjaka.

Novac. Hoće vas novac u ovoj sedmici. Gledajte da ga ne spiskate baš odmah…

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju i čuvajte se povreda. Mogućnost prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info