Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Sve ide sporo, sve ide uz kašnjenje i, naravno, u ovoj sedmici sve ide uz mnogo nerviranja. Da se razumijemo – sve što budete otpočeli, vi ćete na kraju i završiti, ali ne u onom roku i na onaj način na koji ste mislili.

Bilo da se bavite ekstra bitnim poslovnim pitanjima ili obavljate svakodnevne obaveze, situacija će biti potpuno ista. Ništa nećete uspijevati da završite iz prvog puta. Naravno, krajnjim rezultatom hoćete biti zadovoljni, ali očekujte pred sobom jednu zahtjevnu i napornu sedmicu.

Ljubav. Iako se suštinski razumijete, dešavaju se situacije koje vas sapletu i nakratko donesu tenziju sa partnerom. Slične talasne dužine postoje, ali isto tako bi trebalo da postoji i potreba da popustite jedno drugom u tim tenzičnim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba.

Ono što vas vezuje je duboko, ono što vas uznemirava je kratkotrajno i prolazno pa zato ne dozvolite da vam ta dubina komeša i muti vodu.

Slobodni Blizanci, pažnju i zainteresovanost od strane nekoga imate, ali vi kao da uspijevate da kažete pogrešnu riječ u pogrešnom trenutku i da vratite situaciju na sam početak.

Hrana. Umjerena konzumacija mlijeka i mliječnih proizvoda, ali je zato potrebno neuporedivo više voća u ishrani, naročito svih vrsta citrusa – narandži, limuna, mandarina. Takođe, barena i kuvana hrana. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.

Novac. Nije savršena situacija po pitanju finansija, ali vi nekako uspijevate da se održavate na površini.

Zdravlje. Naglašen stres. Mogući problemi sa uro-genitalnim traktom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info