Bik: Sedmični horoskop za period od 19.10.2020. do 25.10.2020.

0

Posao. Tempo dešavanja se ne usporava ni u jednom trenutku u ovoj sedmici i imaćete osjećaj kao da ste kroz nju protrčali. Obaveze su zahtjevne, kolege i saradnici i nadređeni su zahtjevni, a vi se povremeno osjećate kao da ste u centru dešavanja i da se baš sve prelama preko vas.

Generalno gledano, vi jeste neko na koga se drugi u ovom periodu oslanjaju, baš iz tog razloga što ste sposobni i spremni da se uhvatite ukoštac sa svim situacijama. Koliko to vama mentalnog i fizičkog opterećenja donosi, to je druga priča.

Ljubav. Opozicija retrogradnog Merkura iz partnerskog polja sa Uranom, koji je u vašem znaku, i u ovoj će sedmici donijeti povremene trzavice, komunikacijske probleme i nagle promjene u zajedničkim planovima.

Može se ovdje povremeno umiješati i poneka sumnjičava i ljubomorna misao. Neka pitanja odranije će ponovo izaći na dnevni red, ali generalno gledano, i pored povremenih turbulencija, vas dvoje gurate zajedničkim snagama dalje.

Slobodni Bikovi, može biti interesantnih ljubavnih ponuda i od novih osoba, ali i od onih sa kojima ste ranije imali emotivnu konekciju ili makar poznanstvo.

Hrana. Kao što ne možete živjeti od vazduha, tako ni vaše tijelo ne može funkcionisati sa neadekvatnim pogonskim „gorivom“. Prema tome, manite slatkiše i čokoladice, potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i donijeti energiju – meso, cvekla, paradajz, špinat, jaja, zeleno lisnato povrće.

Novac. Iako su vaše finansije dosta stabilne, ipak će vas dodatni troškovi oneraspoložiti.

Zdravlje. Sem nešto pojačane nervoze i povremenih problema sa stomakom – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info