Svaka prava mama zna da je ovo TOP poklon za rođendan

0

Nemojte da vas zbuni naslov – zna ovo i svaki tata, što jes’ jes’! Ali, kada je riječ o organizovanju dječijeg rođendana, mame su sigurno te koje će sve konce držati u svojim rukama i pobrinuti se da sve bude apsolutno fantastično (pričamo iz iskustva).

Naravno da želimo da se mališani odlično provedu, ali kako učiniti da ovaj posebni dan bude još zanimljiviji? Još zabavniji? Jedan od onih zbog kojeg će mnogi mališani poželjeti da i njihov rođendan bude baš takav? Zapravo, odgovor je veoma jednostavan: pinjata! Čekaj, šta reče? Da, upravo tako – pinjata!


Da, stoji, nismo u Meksiku, ali ko je i rekao da moramo biti? Pinjata, izvorno iz dalekog Meksika, veoma je popularna širom svijeta, a zahvaljujući Pinjata Banja Luka, postala je i kod nas pravi hit. Odlična zabava za mališane na rođendanskim slavljima i svim drugim vrstama dječijih svetkovina, ova zabavna igra će na najlakši način uključiti i zabaviti sve prisutne.


Pravila igre sasvim su jednostavna: prije svega, pinjata je ispunjena slatkišima, igračkama, novčićima (vi birate šta želite), ukrašena je likovima iz crtića (kada je riječ o pinjatama za dječije zabave) i potrebno je da se okači. Pinjata se lupka ukrašenim štapom, ali kako bi igra bila što zanimljivija, potrebno je malo se udaljiti od pinjate, vezati oči učesniku igre i malo ga zavrtiti (nemojte pretjerivati, dva kruga biće sasvim dovoljno) i tada počinje šou – potrebno je pogoditi pinjatu štapom. A, ako se ne pogodi, tada ide sljedeći učesnik.


Dakle, jasno vam je u kojem pravcu ovo ide. A što se tiče pobjednika – vjerujte, nakon što sadržaj počne da ispada iz pinjate, sav takmičarski duh nestaje, jer je tada jedino bitno pokupiti slatkiše. Što se tiče samog oblika pinjate i njenog ispuna, glavnu riječ vodite vi, bilo da želite konfete, koje će dodatno izmamiti osmijehe ne dječijim licima, čokoladice, bombone – zaista, sve što vi želite.


Sve je to super, divno, krasno, ali kako do pinjate? Da li je moguća dostava? I može li u igraonice? Lako, jeste, može! Putem Facebook stranice Pinjata Banja Luka i Instagram profila, možete dobiti sve željene informacije, dogovoriti se o veličini i obliku pinjate kao i saznati koje su najpopularnije među mališanima.


I, samo da znate, pinjata je veoma zanimljiva i odraslima. Da, da, upravo tako – bilo da riječ o rođendanu, djevojačkoj ili momačkoj večeri, vjenčanju, čak i odlasku u penziju – pinjata je odlična igra za sve! Za kraj, predstavljamo vam i pinjatu za odrasle, a koja je bila ispunjena – ni manje ni više nego – lijekovima! Zašto lijekovima? Pa, bila je poklon za šezdeseti rođendan, a znate kako je to već kad godine stignu 🙂

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info