Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.10.2020. do 18.10.2020.

0

Posao. Dok se vi bavite teorijama zavjere i okupirate svoj mozak pitanjima na koja sada ionako nećete dobiti odgovore, u poslu pravite greške i kasnite. Ne uspijevate da se fokusirate, ne uspijevate da posvetite punu pažnju onome od čega se živi i brljate.

Opasuljite se dok je vrijeme i prekinite da se bavite nebitnim stvarima. Čak i u trenucima kada ste najviše posvećeni poslu i obavezama, imaćete kikseve – neki put ćete vi biti krivi, ali biće i situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću.

Ljubav. Merkur u vašem znaku kreće retrogradno, vaš vladar Mars već duže vrijeme je isto u retrogradnom hodu – Škorpije će i te kako biti sklone da se vraćaju u prošlost, a s obzirom na to da je sumnjičavost kod vas sada prenaglašena, vi ćete mjeriti i odmjeravati svaku partnerovu riječ i postupak od samog početka vašeg odnosa i slagati je u mozaik.

I neki od tih mozaika neće biti lijepi nimalo. Savjet je da sve vaše sumnje ostavite po strani i date vremenu šansu da ih potvrdi ili opovrgne. Možete to, samo ako zaista želite.

Slobodne Škorpije, jedna osoba vas strašno privlači, a istovremeno imate more pitanja u vezi nje na koje ne možete sada dobiti odgovore.

Hrana. Škorpije i te kako moraju da obrate pažnju na svoj način ishrane. Kad god „skrenete“ sa nekog pravog puta, imaćete stomačne probleme. A u ovoj sedmici ste skloni da vrludate i ne osluškujete na pravi način potrebe svog organizma.

Novac. Ovdje situacija nije loša.

Zdravlje. Stres, umor, problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info