Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.10.2020. do 18.10.2020.

0

Posao. Ne može se reći da vam je sedmica mirna i stabilna u poslovnom segmentu, jer nije. Međutim, čini se da ste u dužem prethodnom vremenskom perodu nekako ipak navikli da do svega što želite morate stići polako i uz veliku količinu stresa.

Ima nesporazuma, ima kratkotrajnih konfuzija i brljotina, ali sve ovo je prolazno i krajnji rezultat će biti dobar po vas. U redu, moraćete da ispravljate mnogo tuđih grešaka, što vas jednim dijelom opterećuje, ali drugim vam daje priliku da pokažete sve vaše znanje i umijeće.

Ljubav. Partnera čas obožavate, a čas vas nervira. Ne kažemo ovog puta da je greška samo u vama i u vašem načinu razmišljanja, ne. Evidentno je da vaše dražesno biće ima zaista neka, pomalo čudna, ponašanja. Čas je romantični anđelak, a čas vas nemilosrdno bode u mozak postupcima i riječima.

Samo nemojte da se uplićete u neke sumnje i ljubomorisanja, jer to može otvoriti Pandorinu kutiju pa će biti džumbusa. Volite se i dalje, čas divno čas uz nerviranje.

Slobodne Ribe, neko zanimljiv je tu, postoji povremeni kontakt i komunikacija i to, sa malo sreće, možda i može otići u nekom ozbiljnijem pravcu.

Hrana. Neki od vas su već primijetili da su se zaokruglili, što je posljedica lošeg načina ishrane, ali i pretjerivanja sa grickalicama, slatkišima. Da biste oporavili svoj organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svježeg i barenog povrća.

Novac. Troškovi, troškovi…

Zdravlje. Naglašen stres, premalo odmora i ne baš adekvatna ishrana.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info