Rak: Sedmični horoskop za period od 12.10.2020. do 18.10.2020.

0

Posao. Vaša očekivanja od ove sedmice su prilično velika, ali mora se priznati da je teško da ćete ih ostvariti. Jedan dio da, ali sve – ne bi se reklo. Postojaće situacije koje će vas kočiti, usporavati ili vraćati korak unazad.

Vi ste nestrpljivi, a ta nestrpljivost vam sada nikako ne ide naruku – kao da vas okolnosti namjerno usporavaju u namjeri da vas nešto nauče. I pored ovoga, napravićete neke fine iskorake i otpočeti dogovore i saradnje koje će se u budućnosti pokazati kao pozitivne po vas.

Ljubav. Nepovoljan odnos Saturna, iz polja partnerstava, sa Suncem, prije govori o odgovornosti, obavezi i sporosti u vašim bitnim emotivnim relacijama nego što daje radost i podsticajne momente. Da se razumijemo – nema ničeg lošeg u ovome, osim što vama fali ljubavi i pažnje.

Pokušavaćete da pokrenete priču sa partnerom u ovom smjeru, ali će to ići polovično i nasitno. Međutim, ponekad je sitan znak pažnje dovoljan da popravi utisak cijelog dana, zar ne?

Slobodni Rakovi, iako tvrdite da ne želite da se vraćate u prošlost, svjesno ili nesvjesno je prizivate i ne možete da iskulirate komunikaciju sa osobom koja vam je značila prije.

Hrana. Mlad Mjesec, u drugom dijelu sedmice, donosi Rakovima odličnu mogućnost da krenu sa novim režimom ishrane, dijete, da se okrenu novim, zdravijim životnim navikama. Ako ste u mogućnosti, posjetite nutricionistu, da vam odredi pravilan raspored i sastav obroka.

Novac. Trenutno ne umijete da baratate novcem na pravi način.

Zdravlje. Korektna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info