Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.10.2020. do 18.10.2020.

0

Posao. Na poslu nije loša situacija. U redu, ima sporosti kada je potrebna brzina, a isto tako u momentima kada vam je najviše potrebno da budete skoncentrisani, dešava se more situacija oko vas koje vas destabilizuju, ali šta je tu je. Niste prvi put u ovakvoj fazi, naučili ste valjda do sada da se sa time izborite.

Venerom u svom znaku privlačite pozitivne prilike, ljude i dešavanja – ona vam daje mogućnosti da korak po korak dođete do svojih ciljeva. U redu, vaš vladar kreće unazad – momenat da riješite prošle propuste.

Ljubav. Realno gledano, sve je u redu u vašim partnerstvima. Ne možemo da kažemo da će biti savršeno, ali će biti dobro i zato nemojte tražiti dlaku u jajetu i nekim sitnicama okupirati svoje misli, od detalja ne vidjeti šumu.

Ne preispitujte sve, ne analizirajte – pokušajte da se opustite i uživate u onome što se dešava. Nemojte mjeriti ko je koliko dao ljubavi i pažnje i koliko se ko trudi. I ne, ne vraćajte se na teška pitanja koja se vezuju za vaš odnos – opet ćete se saplesti na njima, pustite ih.

Slobodne Djevice, privlačite nove emotivne prilike, ali i dalje gledate u prošlost. Ne bavite se onim što je bilo, nije vrijedno truda.

Hrana. Teško je održati balans po pitanju ishrane, kada je čovjek okupiran problemima ili je u nekom intenzivnom stanju, zar ne? Tako i vi ove sedmice – povremeno se „pogubite“, odete u neku rasijanost i zamišljenost, a na hranu zaboravite…

Novac. Mlad Mjesec u vašem polju finansija donijeće male pomake nabolje.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Sitne tegobe vezane za organe za varenje i urinarno genitalni trakt.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info