Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.10.2020. do 18.10.2020.

0

Posao. Mnogo je dešavanja u vašem poslovnom okruženju pa ćete povremeno i vi biti neorganizovani i nesređeni. Možete u nekim situacijama požuriti, a to može dovesti do grešaka ili do toga da dođete u sukob sa onima sa kojima sarađujete.

Teško je da ćete bilo šta sada moći da promijenite ili da izvedete nabrzinu pa odustanite od ovakvog modela ponašanja. Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite prilagodljivi i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.

Ljubav. Koliko god željeli da se pred partnerom i drugim osobama pokažete kao stabilni i sigurni, teško je da je to istinski tako. Kao da ste upali u začarani krug u kojem konstantno preispitujete i provjeravate sve ono što se vezuje za riječi i postupke voljene osobe.

Kao da tražite dokaz za uznemirenost koja trenutno postoji kod vas. Da, sada može biti sitnica koje će vam bosti oči, ali suština vaše veze je dosta stabilna i nemojte je vi poljuljkivati.

Slobodni Blizanci, zanimljivo vam može biti, ima tu peckanja i flertovanja, može se provući čak i neka zanimljiva avanturica, ali to bi otprilike bilo to. Skloni ste mislima o prošlosti.

Hrana. Dok vaš vladar kreće retrogradno, kroz znak Škorpije, pravi je trenutak za čajeve koji će vam pročistiti krv, detoksifikovati organizam. Takođe, doprinijeće smanjenju mogućnosti za neke urinarne probleme. Čaj od koprive, peršuna, kukuruzne svile – sami izaberite.

Novac. Finansijski segment je nestabilan, ali vi se nekako snalazite u svemu ovome.

Zdravlje. Nagli pokret može izazvati uklještenje živca i problem sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info