Ovo su najpopularnije baletanke ove jeseni

0

Lagane i idealne za tople jesenje dane, baletanke su zaista fantastične za sve prilike. Bez obzira da li ih kombinujete sa suknjom, farmericama, haljinom ili pantalonama, omiljene ravne cipele možete naći u tako mnogo oblika i veličina, a ove sezone izdvajaju se sljedeća tri modela.

Bordo baletanke


Bez obzira na to da li ste njen poklonik ili protivnik, bordo je ponovo jedna od najpopularnijih jesenjih boja, a i jedna je od onih koju možete nositi u svim prilikama. Shodno tome, uopšte ne čudi zbog čega su baletanke u ovoj boji apsolutni hit, a čak i ako je nešto pretjerano ne preferirate, ovo je najlakši način da je ipak uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone.

Pored toga, bordo je i jedna od neutralnih nijansi te ne postoji boja s kojom je ne možete kombinovati. Naravno, veoma jednostavnu, a opet veoma upečatljivu kombinciju možete dobiti kada bordo baletanke kombinujete sa komadima garderobe koji su u neutralnim nijansama – tamne farmerice i bijela košulja samo su jedan od fantastičnih primjera.

Baletanke sa životinjskim dezenom


Dovoljan je samo jedan mali detalj sa životinjskim uzorkom (kaiš, torbica, cipele) pa da vaša kombinacija izgleda raskošno. Naravno, glavno i osnovno pravilo dobrog ukusa: dovoljan je samo jedan komad odjeće sa životinjskim uzorkom. Neka to bude poludiskretno i privlačno – u vidu baletanki.

Zmijska koža jedan je od najpopularnijih životinjskih dezena ove sezone, a upravo baletanke su odličan izbor koji će vam u potpunosti osvježiti svakodnevni stajling. U zavisnosti od komada garderobe s kojim ih kombinujete, one vašoj kombinaciji mogu dodati i dašak glamura.

Baletanke boje kože


Ukoliko vam je cilj da vaše noge vizuelno izgledaju duže, onda je obuća boje kože definitivno jedan od najboljih izbora. Međutim, pogrešno je mišljenje da će vam u tome pomoći samo štikle ili gležnjerice, jer će jednako dobar posao odraditi i baletanke boje kože.

Upravo baletanke u pomenutoj boji jedan su od trendova ove jesenje sezone, a efekat dužih nogu postaje još bolji i izražajniji kada birate baletanke boje kože sa šiljatnim vrhom. Gotovo da ne postoji prilika u kojoj ne možete da ih nosite, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info