Pozivamo vas na još jedan m:tel Playground Meetup

0

U utorak 6. oktobra od 20 časova 

Prijavite se za još jedno besplatno učešće na novom online m:tel Playground meetup-u koji će biti održan u utorak 6. oktobra sa početkom u 20 časova. Gost predavač je Đurđa Arsić koja će sa vama podijeliti svoja bogata iskustva.

Đurđa je iskusni Scrum Master i Agile Coach i pomogla je transformaciju različitih timova u velikim internacionalnim kompanijama. Specijalizovana je u držanju treninga, podučavanju i mentorisanju kako timova, tako i individua. Trenutno radi na programu Scrum Master i Product Owner Onboarding-a za kompanije koje žele da postanu agilne.

Da bismo došli do kupaca na što brži i efikasniji način i izborili se s konkurencijom potrebna je izvjesna doza fleksibilnosti kompanije za promjene na tržištu. Postavlja se pitanje kako to postići i kako stalno ići u korak sa tehnologijama i trendovima te kako maksimalno udovoljiti kupcima.

Jedna od važnijih komponenti za uspjeh kompanije je agilni pristup u poslovanju. Upravo agilni pristup može kompanijama omogućiti da se održe na tržištu, sačuvaju postojeće ili osvoje nove pozicije. Od sposobnosti prilagođavanja promenama zavisiće i rezultati kompanije.

Na nadloazećem meetup-u govorićemo o agilnosti za razvojne timove:

  •  Šta Agilnost znači u svakodnevnom poslu za jedan razvojni tim
  •  Kako mijenjamo kulturu i kako izgleda nova kultura vođstva
  •  Kakve indikacije imaju ove promjene na razvojne timove i gdje se oni uklapaju u cijeli proces
  •  Koje su to najčešće “dječije bolesti” koje svaki razvojni tim mora da preleži na ovom putu.

Učešće je besplatno, a prijave su obavezne na ovom linku.

Čekamo vas!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info