Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.10.2020. do 11.10.2020.

0

Posao. Mozak vam radi sto na sat. Otkrivate mnogo toga – kroz usputnu informaciju od strane saradnika, kroz riječi koje uhvatite „u prolazu“, kroz mejlove ili poruke koji vam stižu. Slažete mozaik u svojoj glavi i pripremate se da sve ovo iskoristite, onda kada dođe vrijeme.

U međuvremenu, radite i svojom energijom „čistite“ sve probleme pred sobom. A u ovoj sedmici će ih biti. Nećete moći da uhvatite tri minuta predaha koliko će sve dolaziti odjednom. Ima smisla sav ovaj napor i taj „smisao“ će se pokazati uskoro.

Ljubav. Da li se trenutno osjećate fenomenalno, mirno i stabilno u svojim emotivnim relacijama? Pa, ne baš. Generalno gledano, imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali neke stvari izlaze na površinu, neke informacije, saznanja, dešavanja, a to vam donosi grč u stomaku.

Neki od vas mogu biti opterećeni i partnerovom vjernošću i vidjeti razloge za sumnju i neprijatelje i tamo gdje ih nema. Ne pokrećite rasprave, ništa njima nećete riješiti.

Slobodne Škorpije, neko vas podstiče, aktivira, donosi vam pozitivno uzbuđenje, čini da se osjećate živim. Flertovanje se nastavlja…

Hrana. Pojačana nervoza i brza dešavanja svakako će uticati i na vaš način ishrane, a pogotovo na varenje. Da biste pomogli svom stomaku da lakše pregura ove dane, trebalo bi da izbjegavate preobilne obroke, mliječne proizvode, a da meso i mesne proizvode svedete na manju mjeru.

Novac. Vaša standardna situacija – novac dolazi, novac odlazi.

Zdravlje. Pod stresom ste. Mislite da imate energije više nego dovoljno, ali to nije baš tako. Odmarajte se, čuvajte stomak i potrudite se da više spavate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info