Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.10.2020. do 11.10.2020.

0

Posao. Ima ovdje nekih vrlo interesantnih pomaka. Neke zanimljive ponude, prijedlozi i poslovne šanse mogu se otvoriti pred vama. Doduše, vi možete biti nesigurni da li da prihvatite, jer će vam to izgledati kao ponuda u kojoj ćete se previše istrošiti, a premalo dobiti, ali vam se savjetuje da razmislite.

Jer, ponude i prijedlozi koji vam sada dođu mogu se u budućnosti pokazati kao dosta stabilni i dobri po vas. U ovoj sedmici vas čeka dosta nervoze sa saradnicima i mnogo obaveza. Izguraćete, samo strpljivo i polako.

Ljubav. Ribe se pitaju: “Kome da vjerujem?” Onome što vidim, svojoj intuiciji ili partneru? Jer, sve tri strane „govore“ vam različito i samo vam brčkaju po mislima, donoseći vam nemire. A vi kad se uznemirite ne možete da iskulirate, ne. Vi onda čačkate, kopate, dižete bunu protiv dahija i ostalo.

U suštini – nervirate i voljenu osobu i sebe. Sad bismo vam mi rekli da talasate bez razloga, ali nismo sigurni da ćete nas razumjeti i zaista čuti.

Slobodne Ribe, sve se pokrenulo, oko vas i u vama. Ne bi se reklo da ste trenutno samo sa jedne strane zatrpani udvaranjima – ima toga više. Međutim, bitno je da vam prija i da ste srećni.

Hrana. Vrlo čudan period za vas. I dalje ste u gore- dole raspoloženju pa tako funkcionišete i po pitanju apetita. S jedne strane, nemojte dozvoliti sebi da se izgladnjujete. S druge, nemojte ni sve obroke sabrati samo u jedan (obično večernji) i pretovariti se…

Novac. Promjenjivo i povremeno se brinete, možda i bez pravog razloga.

Zdravlje. Potrebno je da se više odmarate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info