Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.10.2020. do 11.10.2020.

0

Posao. Neophodno je da se svim obavezama i svakoj poslovnoj situaciji posvetite u potpunosti. Ako neke stvari idu teško, nemojte gubiti fokus, optimizam i nadu. Vaše želje i namjere trenutno jesu velike, ali je potrebno da prilagodite interese trenutnim dešavanjima i okolnostima u poslovnoj sferi.

Moguće su promjene u dogovorima i situacijama za koje ste smatrali da su već stopostotno riješene pa i korak unazad. Na silu ne može ništa, funkcionišite onako kako vam okolnosti dozvoljavaju, ali ne odustajte.

Ljubav. Ukoliko vaša očekivanja od partnera nisu realna, vjerovatno ćete u ovoj sedmici ostati prilično nezadovoljni dešavanjima. Postoji potencijal za sklad i korektno funkcionisanje, iako možda neke situacije, koje su vam bitne, ne idu brzo niti onim tokom koji ste zamislili.

Vaši modeli funkcionisanja su sada različiti – sa vaše tačke gledišta voljena osoba je komplikovana, a ona pak misli da ste vi često previše naporni i tvrdoglavi. Ipak, sve se to da riješiti.

Slobodni Ovnovi, otvaraju vam se šanse kroz poslovne okolnosti ili kroz svakodnevnicu. Neko budi velike strasti u vama.

Hrana. Polako pripremajte organizam za hladnije i statičnije dane koji su pred nama. U prevodu: u ovoj sedmici vam se preporučuje karfiol, kelj, brokula.. Možda to i nisu vaše najomiljenije namirnice, ali ništa vam neće faliti da imate više zeleniša na trpezi.

Novac. Ovo možemo nazvati korektnom sedmicom po pitanju finansija.

Zdravlje. Sada možete ozbiljno razmišljati o promjeni svojih navika, posvetiti se više svom zdravlju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info