Lav: Sedmični horoskop za period od 05.10.2020. do 11.10.2020.

0

Posao. Neke situacije su se jako pokrenule i vidite da idu u dobrom pravcu. Ipak, još uvijek postoje pitanja i problemi koji kao da stoje u mjestu ili u nekom trenutku izgleda kao da će se riješiti, da bi opet sve brzo stalo.

Koliko god da imate želju da neke stvari izgurate i riješite, čini se da je pametnije da pustite makar na neko vrijeme i vidite u kom će pravcu situacija sama krenuti. Da ne gubite energiju i živce bespotrebno. Oni koji se bave poslom od kuće ili imaju privatni biznis imaju vrlo aktivnu i žustru sedmicu pred sobom.

Ljubav. Što se vaših partnerstava tiče, tu je situacija šarena. Ne može se reći da ne postoji povezanost, ali sve to ide nekako prilično traljavo. Nešto ne štima ili je polovično. Moguće je da vi osjećate da dobijate malo, a da zaslužujete mnogo više, da postoji neko unutrašnje nezadovoljstvo i neispunjenost.

Ako je sve ostalo u redu, onda samo možemo da vam savjetujemo da budete strpljivi i da date šansu da se u narednom periodu ovo sredi.

Slobodni Lavovi, postoje kontakti sa suprotnim polom, ali to ne ide trenutno u pravcu konkretizacije. Ni vi kao da niste baš sigurni želite li produbljivanje komunikacije ili ne.

Hrana. Stoji da ste raspoloženiji i sa više energije, ali i dalje morate striktno voditi računa o načinu ishrane. Raspodijelite hranu na više malih obroka, ne preskačite povrće, a izbjegavajte sve ono što je „teško“, prezačinjeno, jake sosove i masnoće.

Novac. Poboljšanje finansija je krenulo i ide i nadalje u nekom finom pravcu.

Zdravlje. Potencijalni problemi sa želucem i kičmom. Imunitet je na klackalici.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info