Dnevni horoskop za 04.10.2020.

0

Ovan


Koristićete razne situacije i prilike kako biste zadovoljili svoj avanturistički duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidašnjim situacijama. Ostvariće vam se neki planovi pa ćete svoje dobro raspoloženje prenositi na druge. Znaćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Ljubavni odnosi biće strastveni i posebno nadahnuti.

Bik


Umor i nezadovoljstvo pojaviće se već u jutarnjim satima. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike i filmova, ma koliko vam najbliži prigovarali na tome.

Blizanci


Više ćete se baviti sobom i biti odlučni u borbi protiv štetnih navika. Moguće su korjenite promjene, recimo, prestanak pušenja ili intenzivnije vježbanje. Ljubavna zbivanja biće romantična i produktivna. Razmišljaćete o potomstvu i zajedničkom životu ili o putovanju simpatiji koja živi u drugom gradu.

Rak


Živite punim plućima i priuštite sebi što više zadovoljstava. Neko će od vas očekivati mnogo – dokažite mu da nije pogriješio. Prijateljski kontakti će vam goditi, ali što se ljubavi tiče najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako, tako ćete spontano otkrivati jedno drugo.

Lav


Veseliće vas kafa s prijateljima pa ćete se u razgovoru s njima rasteretiti briga. Ipak, obuzdajte potrebu da učestvujete u tračevima – sami pokrenite razgovor u pozitivnijem smjeru. U porodičnom okruženju osjećaćete nemir. Možda je uzrok u napetim odnosima ili nečijim finansijskim dugovima, a koji će postati i vaš teret.

Djevica


Provedite dan u zabavnom društvu i na različitim mjestima, jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju. Ako ste mlađi, dokažite roditeljima da ste dorasli obavezama i da ste odgovorni.

Vaga


U društvu budite veseli i ležerni. Ako vam predstoji susret s rodbinom, odlično ćete se zabaviti. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu. Ako ste slobodni, pridobijte pažnju osobe koja vam se sviđa.

Škorpija


Partneru ćete pronalaziti mane, ali i on više neće tolerisati neke vaše propuste. Pripremite se na rasprave, posebno ako ne priznate svoje greške i ne pristanete na ustupke. Komunikacija s bližnjima biće otežana, naročito s djecom, prijateljima i rođacima. Osjetićete povećanu potrebu za snom i odmorom.

Strijelac


Na društvenom planu biće brojnih zbivanja, poziva na roštilj ili društvene igre. Zaljubljeni bi dan mogli provesti izvan grada, na mirnom mjestu i daleko od tuđih pogleda. Telefonski bi vas mogla kontaktirati osoba koju niste dugo čuli ni vidjeli pa biste brzo mogli dogovoriti susret na kafi.

Jarac


Partneru će poći za rukom da vas ugodno iznenadi pa ćete uživati u izletu ili bioskopu. Ako pozovete prijatelje na večeru, oduševićete ih svojim kulinarskim umijećem. Ako ste pozvani na rođendansku zabavu, oduševićete slavljenika originalnim izborom poklona.

Vodolija


Bićete aktivniji i otvoreniji za vanjska zbivanja. Domišljatost će omogućiti pronalaženje rješenja kojima ćete se rasteretiti nekih obaveza ili poslova. Bićete odlučniji u raspodjeli kućnih poslova i time osigurati sebi više slobodnog vremena. Ako dospijete u kakvu nezgodnu situaciju, izvući će vas vaša urođena snalažljivost.

Ribe


Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete pokvariti sebi raspoloženje. Ako osjetite psihički umor, učinite nešto kako biste se bolje osjećali. Ako je to popodnevno spavanje, priuštite ga onoliko koliko vam treba. Odgodite neke susrete ako niste za njih raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info