Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.10.2020. do 11.10.2020.

0

Posao. Ne baš bajna komunikacija sa saradnicima i kolegama. Vi se osjećate razvučeno obavezama i jako vam smeta ležerno ili čak bahato ponašanje onih sa kojima radite na dnevnoj bazi. Posla je puno i vi ćete povremeno biti ostavljeni na cjedilu od onih koji bi trebalo da vam pomognu.

Zbog svega ovoga koncentracija vam je slaba i postoji prostor za greškice i greške. S druge strane, mnoga vama bitna pitanja jesu se pokrenula. Još uvijek se ne nazire završetak i kraj, ali bitno je da se stvari mrdaju, zar ne?

Ljubav. Neko nezadovoljstvo postoji i to je očigledno. Nezadovoljstvo lako rađa nervozu, to jest lako se negativno reaguje čak i na sitan, nebitan postupak ili riječ od strane voljene osobe.

U prevodu, pokušavamo da vam kažemo da ste vi lično sada napeti kao struna i da možete bez ikakve prijeke potrebe reagovati i na ono bitno i na ono nebitno. Razmislite šta je to što vam suštinski smeta i pokušajte da popričate malo sami sa sobom.

Slobodni Blizanci, čas vam se učini da ste pronašli savršenstvo bez mane, čas se ohladite ili skrenete svoju pažnju na drugu stranu. Nestabilno, ali dobro za flertovanje.

Hrana. Balans po pitanju ishrane je prilično prisutan. Ipak, potrebno je da unosite više tečnosti – naravno vode, ali i čajeva, sokova, šejkova. Namirnice bogate vodom su zelena salata, celer, paradajz, špinat, krastavac, brokula.

Novac. Velike oscilacije u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Imunitet vam je nešto klackav. Pronađite dovoljno vremena za odmor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info