Horoskop: Pun Mjesec u znaku Ovna i šta to donosi svakom znaku

0

Ovo je prvi pun Mjesec u Ovnu i kako je Ovan prvi znak, a njegov vladar Mars retrogradan i u kvadratu sa Saturnom i Plutonom, onda se trebamo čuvati. Naše trenutne probleme obasjava pun Mjesec, ali ipak ne nalazimo rješenje, jer nam je nešto još nedostupno. Mnoge osobe će osjećati promjene oko sebe, ali nikako da vidite šta je to, a ipak se dešava.

Moguće je da neke maske padnu i neke tajne procure. Mnoge osobe će imati potrebu da se riješe prošlosti i okrenu novu stranicu pa da krenu novim životnim putem. Sada je pravo vrijeme da pokrenete nešto što vas dugo muči, jer će sve ovaj pun Mjesec da obasja i pokaže vam put. Nema potrebe da se opirete promjenama već ih prihvatite.

Uran i Merkur će praviti opoziciju pa je i to dodatni razlog za iznenađenja koja se mogu desiti kao grom iz vedra neba. Sada je potrebno da shvatite da nešto treba da se završi ili sruši da bi se sazidalo nešto novo, bez žaljenja za starim i prošlosti.

Iako će ovaj pun Mjesec djelovati haotično, on ima i dobre osobine da izbaci iz nas sve što nema svrhu pa se možemo osjećati bespomoćno, uznemireno, bijesno, ratnički nastrojeno i imati još neka emotivna zbivanja. Prepustite se toj energiji da vas pročisti, da biste pokrenuli novi životni put. Iako su teški aspekti, mi možemo mnogo iz njih da naučimo i steknemo nova iskustva.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, ovaj puni Mjesec kod vas donosi veliku energiju, a koju možete iskoriostiti da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja.

Kako je vaša planeta Mars u vašem znaku retrogradna i u kvadratu sa Saturnom i Plutonom, vi onda možete uložiti dosta truda i razuma u vaše polje karijere i izboriti se za bolju situaciju na poslu. Vaša hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba da zamijene opreznost i zauzimanje razumnijeg stava.

Bik


Dragi Bikovi, usljed velike zauzetosti, rada i rutine, vi sada želite da se osamite i malo izolujete kako biste napunili baterije. Mnogi Bikovi bi mogli da dođu do veoma neophodnih i dugo očekivanih rješenja te da ne gledaju na ono što se dešava na površini.

Svakako bi trebalo da sa partnerom budete otvoreni i da saznate da li on ima ista osjećanja kao i vi. Intima sa partnerom je jako bitna pa vam može dati polet i optimizmam dok poslovno treba da malo obratite pažnju na neku konfliktnu situaciju. Budite oprezni na poslu.

Blizanci


Dragi Blizanci, vama su bitne potvrde od grupnih aktivnosti i prijatelja, da biste ostali na vašem godišnjem vrhuncu uspjeha. Mnogi Blizanci mogu da dobiju novac koji je već zarađen vašim ličnim radom. Prijatelji su vam naklonjeni pa je teško da i vi ostanete ravnodušni.

Pojedini Blizanci mogu imati stres izazvan od strane partnera ili dece. Neki mogu ući u novu vezu ili ako ste već u vezi, onda u neke nove emotivne tokove i promjene u istoj vezi.

Rak


Dragi Rakovi, ne smijete biti sebični. Potražnja za poslovnom sigurnosti vam sada može biti preokupacija. Karijera dolazi do izražaja, a vas svi vide – prosto ste dospjeli u centar pažnje. Vrijeme je da se pokažete u najboljem svjetlu, gdje možete dobiti iznenadnu priliku kada su posao i karijera u pitanju.

Postanite svjesni svoje snage, a velikodušnost rješava sve probleme. Podržite druge da biste i vi bili podržani kada vam bude potrebno. Od svojih bliskih, jedna osoba vas može dovesti do stresa pa pripazite i postupite razumno.

Lav


Dragi Lavovi, logika vam u zadnje vrijeme nije puno pomogla pa sada pronađite vjeru u drugoj filozofiji, nadi, optimizmu. Mnoge teškoće, koje su se dešavale, izbacile su vas iz vašeg standardnog kolosijeka i režima i sada bi trebalo da krenete optimistično naprijed, sa vjerom u sebe, bez obzira što još postoji inertnost.

Posvetite se porodici i djeci, a bitno je napomenuti kako vam neko od komšija ili neki rođak mogu prirediti neku stresnu situaciju. Ne stresirajte se već se posvetite svom zdravlju i ishrani.

Djevica


Drage Djevice, vi sada razrješavate šta je vaše, a šta nije pa ako nekome nešto dugujete, sada je vrijeme da to regulišete i napravite balans. Sve se svodi na novac i zaradu pa neke Djevice mogu i da se zaduže.

Moguće je da vam je bitna podrška od partnera ili da uđete u izazov intime, oblast ljubomore ili da jednostavno želite biti dominantni u emotivnoj vezi. Što se tiče stresa, to možete očekivati od partnera ili porodice pa čak i zbog većeg troška novca.

Vaga


Drage Vage, polje ličnih i poslovnih partnera sada je obasjano punim Mjesecom, a od vas se traži da napravite balans kako ne bi došlo do konflikata. Neke tajne i ljubomorni ispadi sada se mogu dešavati u porodici i sa partnerom.

Da biste izbjegli konflikte potreban je kompromis, razumijevanje i podrška partneru dok stres možete očekivati od ljudi koji vam se predstavljaju za prijatelje ili od nekoga preko interneta.

Škorpija


Drage Škorpije, vrlo je bitno da popravite poslovnu sferu ili zdravlje. Svakako je bitno da ako nemate posao, da ga potražite, jer sada je moguće i da ga nađete. Za zdravlje vam je bitna maštovitost, unutrašnja kreativnost i fizička aktivnost.

Svakako da se dešavaju izazovi u komunikaciji i neke jake komunikacije sa jednom osobom koja vas ne ostavlja ravnodušnima. Moguće je da sve negativnosti isplivaju i da vam neko iz vaše profesije unese i izazove nervozu pa je najbolje da se ne ljutite već da budete dobrodušni.

Strijelac


Dragi Strijelci, vama se dešavaju promjene u polju djece, zabave, kreativnosti pa želite da se posvetite djeci i partneru ako ga imate. Veliki izazov možete osjetiti kroz jačinu vaših emocija i pojavu neke osobe u vašem životu, a koja ostavlja dubok utisak dopadanja.

Svakako podržite vama drage osobe i ljude kojima je podrška potrebna, da bi se energija podrške i vama vratila od nekoga, kada vam to bude potrebno. Kada je stres u pitanju, može se desiti da on bude izazvan od strane stranaca ili inostranstva.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u polju porodice pa tu pronalazite utočište i mir. Sada možete shvatiti da nije najbitnija karijera i uspjeh na poslu i da ima ljepših dešavanja. Pojedini Jarčevi bi mogli i da zasnuju zajednicu sa partnerom ili uđu u brak.

Neki od vas, koji ste već u partnerskim odnosima, sada mogu biti na testu, jer se može pojaviti osoba koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Sada je bitan balans između karijere i doma, a stres može doći zbog novca odnosno duga.

Vodolija


Drage Vodolije, vi treba da malo više posvetite pažnje u komunikaciji sa okruženjem i uopšte sa papirima, porukama, viđanjima i slično. Bitno je da kontaktirate ljude koje niste odavno imali prilike čuti ili ste zaboravili nešto uraditi.

Što se tiče filozofije i duhovnosti, sada bi trebalo i na tome malo poraditi. Družite se, putujte, idite na predavanja, učlanite se u neke grupe da biste unijeli sebi mir i balans – radite nešto što vas ispunjava. Pazite kada su komunikacija i ugovori sa strancima ili stranim firmama u pitanju, jer može doći do stresa.

Ribe


Drage Ribe, vaše finansije i vaše potrebe su došle na red pa izaberite šta vam se sviđa i šta volite. Ovaj pun Mjesec vam donosi odlučnost i podrška zvijezda vam daje mogućnost da pobijedite konkurenciju. Ulažite u djecu i pomažite im.

Mnoge Ribe su dale naglasak na rad i finansijski napredak. Moguće je da podignete kredit ili pozajmite novac za vaše ciljeve i projekte. Mnogi strahovi mogu da izbiju na površinu. Stres vam može doći zbog duga koji nije naplaćen ili zbog intimnih odnosa koji nisu sigurni.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info