m:tel poruka vozačima koja ne treba da se zaboravi!

0

„Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“, kampanja je kompanije m:tel koja je trajala cijeli mjesec septembar. Ali, poruka koju nosi trebalo bi da ostane u svijesti svih vozača! Stoga će ova kompanija podsjećati vozače na važnu poruku i u narednom periodu. 

Godinama unazad, kompanija m:tel realizuje kampanju za podizanje svijesti vozača o neophodnosti savjesnog korišćenja mobilnih telefona u vožnji. Ovogodišnja kampanja je započela istovremeno sa početkom školske godine, kako bi se i na taj način, poslala još glasnija poruka koja se odnosi na bezbjednost u saobraćaju.

„Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“, emotivna je molba za sve koji sjednu za volan, jer je dovoljan samo sekund nepažnje koji može dovesti do toga da ugrozimo svoj, ali i živote onih koje volimo. 

„Kao društveno odgovorna kompanija, ali i kompanija koja se bavi upravo telekomunikacijama, željeli smo da učestvujemo u širenju poruke o važnosti savjesnog korišćenja mobilnog telefona u vožnji. To činimo godinama unazad, kampanjama koje realizujemo širom Republike Srpske, a uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza RS, Agencije za bezbjednost saobraćaja, te Auto-moto saveza RS“, rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, te dodala da kraj septembra neće biti i kraj podsjećanja vozača na poruku iz kampanje. „Poruka ’Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš’, uz podršku medija, trajaće i u narednom periodu, a kompanija m:tel će nastaviti da ulaže u ovakve i slične projekte, koji za cilj imaju povećanje bezbjednosti u saobraćaju“, naglasila je Milica Kondić.    

I ovoga puta, veliku podršku ovoj društveno odgovornoj kampanji m:tel-a, dali su mediji, koji su prepoznali važnost podsjećanja na bezbjednost u saobraćaju: Glas Srpske, Euro Blic, Nezavisne novine, Metromedia, Nova Oprema i DL plakat, kao i televizije RTRS, ATV, BN, K3. Svoj doprinos kampanji dali su i web portali: automoto.ba, capital.ba, glassrpske.com, nezavisne.com, minimagazin.info, novostiplus.org, srpskainfo.com, mondo.ba, te radio-stanice: Nes radio, Kontakt radio, UNO radio, POP FM radio, BN radio, Radio Istočno Sarajevo, Radio Kozara, Radio Kameleon, Radio USK, Radio Bosanski Petrovac…

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info