Dnevni horoskop za 30.09.2020.

0

Ovan


Partner će vas s ponosom izvoditi u svoje društvo i predstavljati svojim prijateljima. Mogli biste i poslovno sarađivati i zajednički se upustiti u finansijske projekte. Izađite u susret nečijoj molbi, posebno ako je riječ o osobi s kojom ste nekada bili bliski. Recite ili uradite ono što niste, a smatrate da ste trebali.

Bik


Pozitivna zbivanja na svim životnim poljima daće vam nevjerovatnu snagu. Pomisao da se u svakom trenutku možete osloniti na partnera, olakšava vam teške trenutke. Dan je dobar za “ispravak” ljubavnih grijeha. Osobi koju potajno volite, pošaljite romantično sročenu poruku ili je jednostavno pozovite na kafu.

Blizanci


Emotivne brige danas će se činiti lakše podnošljive, čemu će pripomoći zanimljivi susreti i kontakti. Mogli biste posjetiti rodbinu u obližnjem gradu i pri tome se lijepo provesti ili nekoga upoznati. Posvetite vrijeme prijatelju i obavite razgovor koji će na njega djelovati utješno. Imaćete realan uvid u njegove probleme i biti objektivniji.

Rak


Mogli biste se boriti sa svojom prirodom i moralnim nedoumicama, jer onaj ko vam se sviđa možda nije slobodan. Ali, velike su šanse da se povučete iz te neizvjesne ljubavne priče. Ugodno ćete se osjećati u samoći, zato dio dana posvetite čitanju i svim onim aktivnostima koje ste zanemarili. Osjetljivi Rakovi mogli bi patiti od glavobolje.

Lav


Ako ste sigurni šta želite, preuzmite inicijativu umjesto da čekate da neko drugi probije led. Ali ako ste neodlučni, ne zalijećite se, jer se već sutra možete zapitati što vam je sve to trebalo. Bićete nepažljivi i rasijani te zbog toga skloni previdjeti neke važne podatke. Neka neko nadgleda vaš rad, posebno ako se radi o važnijim zadacima.

Djevica


Bićete oštroumni i snalažljivi. Odlikovaćete se uvjerljivim nastupom i sposobnošću da reagujete u presudnom trenutku. Iznalazićete nova rješenja i sami kreirati nove uslove. Planetarni raspored podstaknuće vas na bavljenje sportom ili na pronalaženje mira kroz neku duhovnu tehniku.

Vaga


Fizički i intelektualni napori teško će vam pasti. Posao ćete s mukom završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa dan posvetite prijateljima. Slušajte dobro šta drugi govore. Naizgled beznačajan razgovor pružiće vam odgovore na neka pitanja. Klonite se saobraćajnih gužvi i nervoznih osoba.

Škorpija


Osoba iz poslovnog okruženja otkriće vam važne informacije. U slučajnim razgovorima doznaćete stvari koje će vam koristiti. Dan je pogodan za poslovanje s bankom i agencijama za nekretnine, rješavanje nasljedstva i razmatranje novčane situacije. U ljubavi ste neodlučni. Ako niste sigurni u svoje emocije, ne držite drugu stranu u zabludi.

Strijelac


Problemi vam odvlače pažnju s privatnih odnosa. Ne biste trebali biti toliko okrenuti sebi, jer na taj način ni partner nema prilike s vama dijeliti brige. Pokušajte barem razgovarati, a unutrašnje sumnje ostaviti po strani. Podrška i pomoć prijatelja i pojedinaca na položaju, pomaže vam da se približite nekim ciljevima ili da ih čak i ostvarite.

Jarac


Telefonirajte, dogovarajte posjete izložbama ili bioskopu. Svaka društvena prilika biće za vas prava poslastica. Veče nemojte provesti u kući nego izađite s društvom. Simpatija bi vam mogla otkriti šta osjeća prema vama. Poljubac ili zagrljaj koji će se večeras dogoditi, probudiće dugo potiskivane emocije.

Vodolija


Porodične neprilike biće povezane s nečijim zdravstvenim, poslovnim ili intimnim problemima. Od vas će se zahtijevati veća požrtvovanost i saosjećajnost, a vi za to nećete biti raspoloženi. Biće vam lakše posvađati se i reći šta mislite, nego da situaciju riješite mirnim putem. Domaćicama savjetujemo oprez u kućnim poslovima.

Ribe


Komunikacija, kontakti s ljudima i svi oblici intelektualnog djelovanja sredstva su i načini kojima ćete dolaziti do zarade i novca. Sve će se odvijati onako kako budete željeli. Simpatija ili novi partner zasipaće vas izrazima divljenja, a romantični trenuci predstoje i onima koji su u braku ili vezi. Pojačajte oprez u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info