Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem polju komunikacije i pokreta, dogovora, govori o ogromnoj količini energije koja vam očas posla može otvoriti neke situacije koje su prilično dugo bile zablokirane. Merkur u polju karijere dodatno govori o pokretu, o potezima koje povlačite – sve u suštinskoj želji da napravite ogromnu promjenu.

Da li ćete uspjeti u tome? Da. Možda neće sve biti riješeno odmah, ali ova sedmica je prvi korak na vašem poslovnom putu i nekim sjajnim situacijama koje su pred vama.

Ljubav. Saturn u vašem polju podsvijesti, koji vam je brčkao misli, donosio strahove i blokade, kreće direktno 29. septembra. Da li to znači da ćete svoje nedoumice po pitanju partnerstva riješiti koliko odmah? Ma ne.

Ali znači da ste ušli u period u kojem ćete se lakše dogovoriti prvenstveno sami sa sobom pa onda i sa voljenom osobom. E sad, to što će neki dogovori podrazumijevati i dogovor o razlazu – pa šta da se radi, tako je kako je.

Slobodne Vodolije, vi ćete u ovoj sedmici povlačiti ludo hrabre poteze… U prevodu – koliko ste kočili sebe, po pitanju jedne osobe, toliko se sada možete odjednom otkočiti i u potpunosti iznenaditi drugu stranu. Kakve će rezultate ovo donijeti? Ko to zna? Vjerovatno polovične.

Hrana. Vi ove sedmice funkcionišete u fazonu – očas posla nabacite koji kilogram, ali očas posla taj isti kilogram i skinete. U prevodu – stalno ćete varirati, ali ta variranja neće biti drastična. Savjet: uvedite nešto više kuvanih jela, variva, jedite „na kašiku“…

Novac. Privlačite novac u ovoj sedmici. Pošto ga privučete, gledajte da ga zadržite.

Zdravlje. Nervoza, problem sa spavanjem, moguće manje povrede u nepažnji.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info