Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Neki vaši potezi iz prethodnog perioda dali su svoje rezultate. Možda su polovični, možda niste u potpunosti zadovoljni njima, ali takvi su kakvi su. Vi bolje trenutno nemate, ali ih možete kroz vrijeme ostvariti.

Sada jeste trenutak da odbacite sve ono što je nebitno, a vezuje se za posao i da zaronite u suštinu. Batalite velike planove, posvetite se onima koji su praktični i koji vam odmah donose rezultate. Period je dobar da počnete da radite stvari na drugačiji način od dosadašnjeg.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, jeste u dobrom odnosu sa Marsom, partnerskom planetom, početkom sedmice, ali to je odnos koji je najprije zasnovan na vatri i strasti. A znate i sami – vatru je teško kontrolisati…

Pun Mjesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava, polovinom sedmice, može donijeti kulminaciju nervoze između voljene osobe i vas i neko vaše povlačenje u tišinu poslije toga. Venera ulazi u vaše polje tajni i tišine – očigledno dolazi vrijeme da malo porazgovarate sami sa sobom i vidite šta i kako dalje.

Slobodne Vage, i te kako je moguć ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole vas mogu uvući u nju.

Hrana. Izbjegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima i nadutima, samo ćete kunjati i mrziće vas da se pomjerite s mjesta. Potrebni su vam laki obroci, ali vam je potrebno i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korijena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Novac. Novca će biti.

Zdravlje. Mijenjajte navike, obratite pažnju na ishranu, više se odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info