Strijelac: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Dok se neke poslovne stvari kreću i napreduju, druge stoje. Niste u pitanju vi i problem koji dolazi sa vaše strane, problem je u drugim osobama i okolnostima koje su „digle rampu“ i ne spuštaju je. U ovoj sedmici pokušavate da pronađete rješenja za neka od ovih pitanja.

Moguće je da će se jedna osoba ponuditi da vam pomogne, ali rezultate njenog truda vidjećemo tek u sljedećoj sedmici. U svakodnevnom obavljanju obaveza imaćete povremene zastoje, ali ćete ipak sve uspijevati da postignete na vrijeme.

Ljubav. Kako god okrenuli, sve što je vezano za emotivna partnerstva, u kojima ste, ići će polovično. To ne mora da označi da će biti napetosti i rasprava, uopšte.

Može, na primjer, da donese da su vaši zajednički momenti rijetki, da nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Da oboje morate da obraćate više pažnje na neke druge životne situacije. Pa dobro, šta sad – iako vremena ima malo, bitno je kako ga koristite, zar ne? Pomozite jedno drugom, podržite se.

Slobodni Strijelci, ako vi znate šta radite, kad je ljubav u pitanju, onda svaka vam čast. Na jednu osobu gledate, na drugu mislite, a sa trećom se dopisujete…

Hrana. Jednim dijelom ste vi svjesni da vaš način života i ishrane umnogome utiče i na to kako izgledate, ali još više na to kako se osjećate. Govorite sebi da je vrijeme da se dovedete u red, ali nikako da to zaista otpočnete. Ovo vam je odlična sedmica, iskoristite je i donesite neke zdrave odluke.

Novac. Prilivi nisu loši, ali troškovi i dalje dolaze u prvi plan.

Zdravlje. Mentalna opterećenost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info