Škorpija: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Sve svoje napetosti liječićete kroz posao i kroz aktivnost. Međutim, istovremeno će vam posao donositi dodatne frustracije, ali one koje vi možete i uspijevate da savladate. Kako god okrenuli, trenutno ste u začaranom krugu zvanom – nema odmora dok traje obnova. Ima samo red, rad, disciplina, trud i mnogo znoja.

Da li možete da ostvarite svoje poslovne aspiracije? Naravno da možete, samo je problem u tome što to ne može da ide odmah, preko noći. Mora da se trudi i radi sve u šesnaest, a vi to sad možete.

Ljubav. Merkur je prešao u vaše polje ličnosti i Škorpije će konačno progovoriti o svemu onome što ih muči, pokušati da svojom inicijativom poboljšaju stanje u partnerstvima u kojima su, pokušaće da transformišu sebe, a samim tim i odnos sa voljenom osobom.

Da li ćete uspjeti? Pa, sve zavisi od toga koliko ste spremni da čekate i junački se trudite. A to će vam biti neophodno za uspjeh, da znate.

Slobodne Škorpije, neko vas svojim sjajem neodoljivo privlači i naravno da ćete se zaletiti, kao moljac na fenjer. Da li ćete biti „spaljeni“? Ne. Da li ćete postići baš sve ono što želite? Ne. Pomaci će biti napravljeni, ali ne potpuno.

Hrana. E, kad vas spopadnu stomačni problemi ili kada se budete osjećali kao izduvan balon, sjetićete se da ne preskačete doručak, da ne jedete samo jednom dnevno u večernjim satima… I da brza hrana i slatkiši nisu obroci…

Novac. Biće para, za to ne brinite.

Zdravlje. U ovom segmentu nema opuštanja – ko se čuva i Bog ga čuva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info