Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Sve vezano za vaš posao ide kako treba, koliko god vi bili skloni da na prvo mjesto stavljate one negativne stvari, a pozitivne gurali u drugi plan. Poenta je u tome da ste na svom radnom mjestu priznati, a da imate priliku da ta priznanja postanu još realnija i stabilnija.

Ne možemo vam obećati da ćete u ovoj sedmici imati mirno more u poslovnim dešavanjima, ali možemo da kažemo da ćete svaku prepreku riješiti na zadovoljavajući način.Više obratite pažnju na papirološka pitanja, moguće su greške.

Ljubav. Merkur, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima, nalazi se u vama srodnom znaku Škorpije. Takođe, Venera prelazi u vaše polje partnerstava i braka u drugom dijelu sedmice.

U prevodu: razumijevanje i suštinska potreba da se prilagodite jedno drugom, kao i neka lijepa dešavanja, krenuće intenzivnije između partnera i vas. Ne može se reći da će vam srce biti u potpunosti na mjestu, ali biće vam jasno vidljivo da se stvari mijenjaju nabolje.

Slobodne Ribe, nečija inicijativa prema vama se pojačava i vi se ovaj put nećete sklanjati niti pobjeći, naprotiv. Spremni ste da odgovorite na udvaranje ove osobe.

Hrana. Vama ove sedmice treba hrana da se njome tješite. Zato ćete toliko uživati u čokoladama, slatkišima, poslasticama koje obožavate. Kako će se to odraziti na vaše varenje, nećete mnogo razmišljati. Ipak, kada vas u drugom dijelu sedmice „stisnu“ problemi sa želucem, možda ćete se opametiti…

Novac. Ovaj segment još uvijek ne možete srediti na zadovoljavajući način.

Zdravlje. Moguć problem sa krajnicima ili sa zubima. Obratite pažnju na ishranu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info