Rak: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem polju karijere, sredinom sedmice, donosi kulminaciju zahtjevnog i napornog perioda. Svjesni ste šta morate učiniti, ali i dalje to shvatate kao pretežak zadatak. Ipak, promjene polako počinju da nastupaju i u ovoj sedmici vas očekuju veće poslovne aktivnosti koje će početi da donose rezultate.

U redu, možda su sada ti rezultati još uvijek sitni, ali vremenom će to krenuti ozbiljnije nabolje. Unesite neke nove elemente u svoj posao, kreativni ste i puni ideja i grehota je da to ne iskoristite.

Ljubav. Potreba za ljubavlju, sigurnošću i mirom je u ovoj sedmici posebno izražena. Teško vam je da se i dalje borite sami sa sobom, jer vam se čini da nikakve odluke koje ste do sada donosili nisu funkcionisale.

Postoji prostor da sada krenete ka rješavanju situacija u svojim partnerstvima, ali je neophodno da vi napravite poteze koji su drugačiji od dosadašnjih. Vrijeme velike čistke, ali istovremeno i vrijeme velikih sređivanja u vašim emotivnim relacijama je zvanično počelo.

Slobodni Rakovi, jedna osoba će u ovoj sedmici ušetati u vaš život – privlačnost je ogromna, ali prepreke postoje. Rješavajte ih, jednu po jednu.

Hrana. Ove sedmice lako ćete otići u pretjerivanje, ne samo kada je hrana u pitanju, već i alkohol, kafa… Kao da ćete se truditi da svoj organizam opteretite štetnim namirnicama i navikama. Uzimajte više tečnosti, čajeva, voćnih napitaka. Ne preskačite obroke i ne zamjenjujte ih grickalicama.

Novac. U ovoj će sedmici novca biti.

Zdravlje. Naglašena nervoza. Više radite na sebi, smirujte se, odmarajte, šetajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info