Ovan: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Neke situacije ćete lako rješavati ili pokretati, u drugima ćete se saplitati i suočavati se sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promijenite način rada ili pristup obavezama.

Ovo može biti izraženije u drugom dijelu sedmice pa pokušajte da budete prilagodljiviji i kontrolišite svoj temperament. Napeti ste zbog informacija koje očekujete ili oko dozvola, papirologije koja vam je bitna za nastavak posla.

Ljubav. Do prvog oktobra, sve će se odvijati onim tokovima koji su i do sada funkcionisali sa naglaskom na strasti i vrućoj ljubavi, umiksovano sa pokojim vašim impulsivnim potezom kojim kao da provocirate partnera.

Međutim, pun Mjesec baš tog prvog oktobra u vašem znaku može sve to gurnuti korak dalje i učiniti da vaši postupci budu impulsivniji nego inače. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se voljena osoba povuče i zatvori u sebe.

Slobodni Ovnovi, može biti nekih interesantnih dešavanja i signala koje vam šalje osoba koja se prilično zagrijala za vas. Ne propuštajte priliku, žalićete kasnije zbog toga.

Hrana. Dosta nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći svom organizmu da se na lakši način izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su špinat, tikvice, patlidžan, slatki krompir. Pomoći će i čaj od koprive ili matičnjaka.

Novac. Ima interesantnih dešavanja na polju finansija. Smiješe vam se neke parice…

Zdravlje. Potencijalni problemi sa stomačnim dijelom i urogenitalnom regijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info