Lav: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Da, posao vam donosi napetost i tenziju, ali istovremeno donosi i to da se vi pokrećete i pronalazite načine da ga unaprijedite i osvježite. Dobri potezi, koje ste povlačili u prethodnom periodu, vrlo brzo će dati rezultate – već u ovoj sedmici slijedi vam pokretanje.

Kao da ćete vi posložiti neke stvari u svojoj glavi, donijeti sebi mir, a samim tim imati i jaču mogućnost da se istinski posvetite onome od čega se živi. Uspijevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama.

Ljubav. Ovaj vam period daje šansu da se pomirite sami sa sobom. Dobar kontakt između Venere, u vašem znaku, sa Marsom donijeće vam strast, ali ta strast sada nije problem kod vas. Problem je to što se sve u vašim partnerstvima odvija drugačije od onog što vi očekujete i što vam neke misli i pitanja i dalje kopaju po glavi.

Pitanja utišajte i pogledajte u realnost – u realnosti je sada sve u redu, vaša veza ne blista možda punim sjajem, ali vas veže neraskidivim nitima.

Slobodni Lavovi, ključanje, koje već izvjesno vrijeme postoji između jedne osobe i vas, u ovoj će sedmici dovesti do eksplozije strasti. Šta ćete dalje, ne znamo…

Hrana. Nešto ste „njanjavi“ tokom ove sedmice pa je potrebno da malo pojačate hranu, ali ne slatkišima, pecivima, premasnim i prezačinjenim namirnicama. Jedite ribu, bilo riječnu ili morsku, jedite banane, orašaste plodove, bobičasto voće – ovo je dobra hrana za popravljanje raspoloženja i energiju.

Novac. Poboljšanje finansija je sporo, ali se ipak nešto kreće nabolje.

Zdravlje. Kada poradite malo na sebi i svojim navikama, zdravlje će takođe krenuti nabolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info