Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Pred vama je solidna poslovna sedmica. Ne može se reći da će u njoj sve biti savršeno, ali neke situacije, koje su do sada kočile i blokirale, počeće da se otvaraju. U suštini, sve ono što ste uložili u prethodnih šest mjeseci u posao, sav trud i napor koji ste pokazali, sada će početi da donosi svoja ostvarenja.

Da, ta ostvarenja i dalje idu jako sporo i kroz težinu, ali idu. Moguće je čak da ćete u ovom periodu dobiti nove poslovne ponude ili nove poslovne prijedloge o kojima vrijedi razmisliti.

Ljubav. Saturn 29. septembra, u vašem znaku, kreće direktnim hodom. Zajedno sa njim, krenuće i razrješenja svake vrste i moći ćete da primijenite sve ono što ste na teži način do sada naučili (oni koji nisu ništa naučili, neka ne brinu – situacije će se same pobrinuti da im pokažu gdje su zakazali).

U ovoj sedmici prihvatite da se nešto kod partnera mijenja. Ako je pozitivno, lako ćete sa tim. Ako je u nekom, po vas negativnom, pravcu – pokušajte da strpljenjem i mirom rješavate.

Slobodni Jarčevi, preko prijatelja, društvenih mreža i kontakata sada stižu potencijalne ljubavne prilike. Nešto se lagano pomijera nabolje.

Hrana. U periodu ste kada biste mogli istinski da uživate u hrani, da se malo opustite i date sebi na volju. Ipak, postoji u vama kočnica koja kao da vam kaže: “Ovo ne može” ili “Sad bi bilo dosta.” I vi ste skloni da je poslušate i prekinete onda kada je najslađe…

Novac. Novac polako dolazi, ali dolazi.

Zdravlje. Osjetljive tačke su leđa, zglobovi i stomak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info