Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Zvanično, ušli ste u period rješavanja, pokretanja, razrješenja u poslovnom segmentu. Da se razumijemo – to nikako ne znači da ćete sve obaviti i srediti u ovoj sedmici, ali znači da već od sada vučete konkretnije poteze koji donose još konkretnije rezultate.

U vašem znaku je Venera, vaš vladar je otišao u polje komunikacije, pokreta i dogovora – sada je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, riješenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema otvorite sebi odličan poslovni period.

Ljubav. Prelazak Merkura, koji vlada vašim znakom, u Škorpiju i vaše polje komunikacije, donijeće Djevicama suštinsku potrebu da raščišćavaju i sređuju situaciju u svojim emotivnim partnerstvima.

Pogledaćete u sebe i vidjeti šta je to što vas koči i što vam smeta i pokušaćete da ispravite, a samim tim krenućete putem koji može da donese stabilniji odnos sa voljenom osobom. Imaćete jaču inicijativu prema partneru i svojom aktivnošću podsticati i njega.

Slobodne Djevice, ulazak Venere u vaš znak, u drugom dijelu sedmice, otvara vam period pun šansi da se konačno emotivno stabilizujete i smirite.

Hrana. U ovom periodu morate da se trudite da ne preskačete obroke zbog manjka vremena i da pokušate da se držite dobrih životnih navika koje ste pokrenuli. Uvijek odvojite dovoljno vremena za kvalitetan obrok, koji će vam donijeti energiju.

Novac. Poboljšanje finansija je lagano, ali vidljivo.

Zdravlje. Nervoza i napetost će biti naglašeni u prvom dijelu sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info