Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Merkur, vaš vladar, nalazi se u polju poslovne svakodnevnice i obaveza i tu će zbog svoje nastupajuće retrogradnosti boraviti prilično dugo. Evidentno je da je pred vama period koji vam donosi pojačane poslovne zahtjeve, ali istovremeno i period koji može donijeti vaše „odskakanje“ od ostalih kolega, što se rezultata tiče.

Sa ulaskom Venere u znak Djevice, od polovine sedmice, Blizanci koji se bave privatnim poslom, naročito uslužnim djelatnostima, mogu pokrenuti na jači način svoje poslovanje.

Ljubav. Pojedinačno, ni partner ni vi niste u nekom sjajnom raspoloženju, ali zajednički možete podržati i pomoći jedno drugom.

To ne mora da bude konkretna pomoć – neki put je dovoljno i da saslušamo drugu stranu i pokažemo razumijevanje da bi se ona osjećala bolje. Bitno je da imate preduslove da provedete relativno mirnu sedmicu, a čak i da podignete strasti na viši nivo.

Slobodni Blizanci, više emotivnih izazova oko vas. Ima tu dešavanja i u krugu prijatelja i preko društvenih mreža i kontakata – ovo može biti zanimljiva sedmica u kojoj ćete se vi osjećati živo, podstaknuto i pozitivno napeto.

Hrana. Što se navika po pitanju ishrane tiče i niste toliko loši u ovoj sedmici. Jedino što bi vam se preporučilo jeste da u večernjim satima ne konzumirate tešku hranu, jer ćete imati problem sa varenjem pa samim tim i nemirnu noć.

Novac. Sedmica sa dosta neplaniranih izdataka.

Zdravlje. Vrijeme je da se više posvetite očuvanju svog zdravlja. Potreba da se neke navike promijene.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info