Bik: Sedmični horoskop za period od 28.09.2020. do 04.10.2020.

0

Posao. Kulminacija nervoze u poslovnim dešavanjima nastupiće sredinom sedmice, oko punog Mjeseca. Tvrdoglavost od strane svih učesnika je sada na vrhuncu i može izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da se pronađe adekvatno rješenje.

Ipak ono postoji – potrebno je da vi uključite racio i praktičnost, a zajedno sa njima i dozu proračunatosti i da shvatite da na taj način apsolutno vladate situacijom. Sa šefovima se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vrijeme i bez grešaka.

Ljubav. Vi ste u ovoj sedmici prilično nervozni – to može, ali i ne mora biti zbog situacija koje se vezuju za vaša partnerstva. Sad, da li će se to preliti i u odnos sa voljenom osobom – pa, jednim dijelom jeste moguće.

Trudićete se vi da dragom biću posvetite dovoljno pažnje, ali i sami ćete shvatati da je to nekako polovično i da ne radite ništa zaista srcem. Partner vas iznenađuje prijatno postupcima i riječima koje vam direktno u dušu zadiru, a onda vas u nekom momentu iznervira. Batalite nerviranje, uživajte.

Slobodni Bikovi, suprotni pol se jače aktivira prema vama u ovoj sedmici. Zanimljiva su vam ova dešavanja.

Hrana. U ovom periodu možete sebe ograničiti po pitanju nekih namirnica koje izuzetno volite, ali koje evidentno ne prijaju vašem organizmu (ili što se varenja ili što se kilograma tiče). Za bolji rad crijeva uzimajte probiotik jogurte sa smanjenim procentom masti.

Novac. Izdaci početkom sedmice.

Zdravlje. Nervoza i pojačan stres koji utiču na spavanje. Mogući problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info