Dnevni horoskop za 24.09.2020.

0

Ovan


Isticaćete se komunikacijom i vještinom pregovaranja. Rukovodioce čeka mnogo poslovnih sastanaka i dogovora oko novih projekata. Štagod radili, bićete uspješni. Oni koji streme duhovnom razvoju, mogli bi doći u posjed literature koja će promijeniti njihove dosadašnje poglede na svijet. Na vidiku je i putovanje.

Bik


Nezadovoljstvo ljubavnim odnosom podstaknuće vas na nepromišljene postupke. Suzdržite se od poriva da objelodanite svoje želje osobi koju ne poznajete dovoljno. Vodite računa o svojim rashodima. Mogli biste precijeniti finansijski položaj ili sklopiti rizičan poslovni ugovor, koji će vam poslije stvarati velike probleme.

Blizanci


Previše komunikacije moglo bi da bude veoma ometajuće danas. Možda će telefon stalno da zvoni ili će vam izgledati da svi ljudi iz vaše okoline pričaju odjednom. Sav ovaj haos može vam zadati glavobolju, ako ga ne dovedete u neki red. Pustite telefon da zvoni, odmaknite se od računara i izađite malo na svjež vazduh. Treba vam malo mira i tišine.

Rak


Iskoristićete priliku koja vam se nudi i zasjati u poslovnim vodama. Vaše oduševljenje će biti zarazno, a rad bi se mogao pretvoriti u zabavu. Prepustite se zabavi nakon radnog vremena. Družite se, izlazite i komunicirajte s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za društveni događaj ili proslavu i tamo upoznati osobu koja će vam se svidjeti.

Lav


Dobro ste raspoloženi, puni samopouzdanja i spremni na poteze koje inače rijetko povlačite. Volite takmičenje pa ćete se sa zadovoljstvom boriti za osobu koja vam se sviđa. Izgledi su vam dobri. Dok će vas privlačiti putovanja i slobodniji način života, partner će se posvetiti poslu. Pokažite sluha za njegove ambicije.

Djevica


Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje, novo društvo ili hobi. Izbjegnite razgovore o važnim stvarima, naročito ako se tiču privatnog života. Ukućani će biti zadubljeni u svoj svijet i baviti se svojim problemima pa ne očekujte mnogo od njih. Nemojte skrivati nesigurnost pred osobom koja vam se sviđa – i ona se osjeća kao i vi!

Vaga


Finansije će biti stabilne. Uprkos troškovima, posebno onim vezanim za renoviranje doma, kupoprodaju nekretnina i ulaganja u kuću ili stan, izvjestan je i porast prihoda, bilo honorarnim radom ili povećanjem plate. Opustićete se u društvu dragih ljudi. Pripremite im iznenađenje za koje znate da će ih razveseliti.

Škorpija


Planete će vam pomoći u postizanju odličnih poslovnih rezultata. Uz podršku okoline, osjetićete se cijenjeno. Privešćete kraju posao koji vam je oduzeo previše vremena, ali nećete se uspjeti dobro odmoriti, jer vas čeka gomila drugih zadataka. Osoba koja vam duguje novac danas bi mogla da vam ga vrati.

Strijelac


Planete će aktivirati misaone procese, potrebu za druženjem i putovanjima. Dan je idealan za poslovno i ljubavno dopisivanje, učenje, vožnju, šetnju i trgovinu. Pripremite teren za nove poduhvate. Planirajte, istražujte i nazovite osobe koje bi vam mogle zatrebati u ispunjenju ambicija.

Jarac


Pazite kome i šta govorite, jer iako vam namjere nisu loše, vaše riječi biće pogrešno shvaćene. Neko bitan vama i vašoj okolini mogao bi se uvrijediti. Zaželjećete se malo životnih uzbuđenja, ali ona neće uslijedit ako nešto ne promijenite u načinu života. Razmislite šta vas to toliko koči da malo više mislite na svoja zadovoljstva.

Vodolija


Prijatelji će igrati važnu ulogu u ostvarenju vaših planova, bilo da su u pitanju ljubav, finansije ili ugovaranje novog posla. Mogla bi vas ponovo osvojiti stara ljubav i u vama probuditi emocije za koje ste mislili da više ne postoje. Oni koji namjeravaju veče provesti u društvu, dobro će se zabaviti, a nije isključeno i novo poznanstvo.

Ribe


Mogli biste zbog posla biti razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite da li još postoji iskrena ljubav ili ste zajedno po navici, zbog djece ili materijalnih interesa. Mogući su radikalni zaokreti na poslovnom planu, kao što su napuštanje dosadašnjeg radnog mjesta ili dobijanje novog posla.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info