Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Sve što radite radićete sa težinom i preskačući prepreke, koje nemilosrdno istrčavaju svakog trenutka na vaš put. Prepreke kroz ljude, kroz okolnosti, kroz papirološke probleme, kroz probleme sa tehnikom i u dogovorima.

Međutim, oni oko vas to neće vidjeti (osim možda u rijetkim trenucima kad vam maska spadne sa lica i kada puknete) – vidjeće samo nasmijano lice, aktivnu i ažurnu osobu koja svoj posao obavlja savršeno. To „pucanje“ probajte da preskočite, ne trebaju vam rasprave…

Ljubav. To šta se dešava u vašoj glavi, kakve bure i oluje, to samo vi znate. Evidentno je da je tu mnogo strahova, nedoumica, nesigurnosti, preispitivanja i sebe i druge strane i cjelokupnog odnosa.

Partner svojim riječima i postupcima dodatno doprinosi da se taj mentalni segment još više uzburkava i talasa. Budi vam strahove, budi nesigurnost, budi ljubomoru. Međutim, to se sve dešava iznutra, a šta je spolja? Pa, spolja se vas dvoje smješkate jedno drugom i pravite se da je sve u redu.

Slobodne Vodolije, čekate nešto, pratite, odmjeravate, tražite trenutak za djelovanje ili se nadate da će druga strana povući potez.

Hrana. Teško ćete tokom ove sedmice odolijevati iskušenjima, kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspjeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sljedećeg navalili na omiljenu hranu. Promjenjivo, nema šta…

Novac. Finansijski prilivi se poboljšavaju, ali paralelno troškovi se povećavaju…

Zdravlje. Mutan period za vas. Pojačan stres, meteoropatske reakcije, anksioznost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info