Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Taman ćete završiti sa jednom obavezom i spremiti se da duboko udahnete i opustite se na momenat, a onda će se pojaviti sljedeća, još kompleksnija i još zahtjevnija.

U ovoj sedmici se suočavate sa zahtjevnim, opterećujućim i raspravama željnim osobama – voljeli bismo da možemo da kažemo da ćete biti hladni kao špricer i da nećete odreagovati, ali nešto nismo baš sigurni u to. Situacije vas gađaju baš u osjetljive tačke i moguće je da ćete napraviti svađu ili pak kiks, da ćete u brzini pogriješiti.

Ljubav. Vage moraju da mjere riječi tokom ove sedmice. Međutim, to što ćete odmjeriti ne znači da će situacija u emotivnom partnerstvu biti savršena. Od druge strane idu „podbadanja“, na koja vi i te kako možete odreagovati.

Za voljenu osobu i vas bi bilo najbolje da se ove sedmice samo volite, strasno – batalite ozbiljne teme i pitanja bitna za vašu vezu – sada se tu ne može pronaći rješenje, možete se samo posvađati… Ili zaćutati.

Slobodne Vage, energija, emocija i vatreni fluid rastu između vas i osobe koja vam je simpatična. Da li to znači da će se nešto konkretno dogoditi? Pa, čini se da je to još uvijek teško.

Hrana. Ukoliko ne budete vodili računa i bili odmjereni po pitanju ishrane, u ovoj ćete se sedmici češće nego inače suočavati sa stomačnim problemima. Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je sasvim u redu, ali probajte da budete umjereniji.

Novac. Još dugo ćete biti u fazonu – pare došle, pare otišle.

Zdravlje. Moguće povrede, problemi sa ekstremitetima i sa kičmom. Manjak energije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info